Ψυχαγωγία

Η έκπληξη και η ανατροπή του Τανιμανίδη στο Survivor 2 για την αποχώρηση (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκρυβε μία έκπληξη για τους παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 2. Tους κάλεσε σε έκτακτο συμβούλιο χωρίς να τους προϊδεάσει για το θέμα της συνάντησης.

Ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε πως όλοι τους, και οι δέκα, θα βρεθούν στην διάθεση του κοινού σε μια μεγάλη 48ωρη ψηφοφορία.

Το κοινό έχει την δυνατότητα τις επόμενες δυο μέρες να ψηφίσει τον αγαπημένο τους παίκτη.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν ποιον παίκτη του Survivor 2 επιθυμούν περισσότερο να μείνει στο παιχνίδι. Πέντε Μαχητές και πέντε Διάσημοι αναζητούν την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού για 48 ώρες. Μέσα από αυτήν την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη από το 1-10 με βάση την οποία από εδώ και στο εξής θα γίνονται οι αποχωρήσεις.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης.

Ο λόγος που γίνεται η ψηφοφορία, είναι επειδή οι παίκτες είναι 10 μέσα στο παιχνίδι και στον τελικό θα φτάσουν μόλις τέσσερις. Οι εβδομάδες μέχρι τον τελικό, με μια αποχώρηση την εβδομάδα, δεν φτάνουν. Πρέπει να φύγουν έξι παίκτες μέχρι τον τελικό.

Μόλις τελειώσει η ψηφοφορία, θα βγει μια κατάταξη δημοτικότητας.

Οι παίκτες θα παίξουν αγώνα ασυλίας, η ομάδα που θα χάσει την ασυλία θα βγάλει δυο παίκτες προς αποχώρηση. Ο παίκτης που έχει την χαμηλότερη κατάταξη στον πίνακα δημοτικότητας, ανάμεσα στους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση, θα φεύγει από το παιχνίδι.

Αυτό γίνεται για να μπορέσουν οι παίκτες να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού πιο σύντομα.

Οι αγώνες, οι ομάδες και οι ασυλίες θα συνεχίσουν κανονικά.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα