Πολιτική

Η Έλενα Κονιδάρη στο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στα Καλάβρυτα

Ακούστε το άρθρο

Στο πρώτο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, που διοργανώθηκε από την Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης, Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας η «Αγία Λαύρα», το Σάββατο 18 Αυγούστου, παρευρέθηκε το   μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ ´Ελενα Κονιδάρη.

Στο πλαίσιο της εντυπωσιακής εκδήλωσης μέσα από τη συνάντηση πολιτισμών, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, με τη συμμετοχή κινέζων χορευτών από το Πεκίνο, η κ. Κονιδάρη τιμήθηκε για την προσφορά και την στήριξη της στη Στέγη.

Η κ. Έλενα Κονιδάρη, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Φραντζή, για το αξιόλογο  έργο πολιτισμού και παιδείας, που επιτελείται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση της Στέγης, συνδυάζοντας και αναδεικνύοντας τόσο επιτυχημένα  την ιστορία και την παράδοση. 

Ευχόμενη σε όλους καλή δύναμη και υγεία, διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει αρωγός, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε προσπάθεια που προάγει την ποιοτική δημιουργία και αναδεικνύει την πλούσια και μακραίωνη ιστορία της πατρίδας μας ως κοιτίδας πολιτισμού».

Όλη η επικαιρότητα