Εκλογές Πολιτική

Η Έλενα Ράπτη στο Συνέδριο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης μετά από πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, συμμετείχε με ομιλία στο συνέδριο κατά του παιδικού σχολικού εκφοβισμού – Bullying «Παιδιά, μιλήστε!» τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 στο Βασιλικό Θέατρο.
Εθελοντές της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» είχαν τη δυνατότητα από stand στο φουαγιέ του θεάτρου να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 –
Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».
Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.
Δείτε Φωτογραφίες

Όλη η επικαιρότητα