Lifestyle

Η Ελένη Γερασιμίδου για τη σειρά του Καπουτζίδη: «Πρώτη φορά με έδιωξαν από δουλειά»

«Έγινε χωρίς να έχω κάνει τίποτα, κάποιος προφανώς δεν με ήθελε σε αυτή τη σειρά», λέει η Ελένη Γερασιμίδου.
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Σέρρες», δηλώνοντας ότι στενοχωρήθηκε που «κάποιος δεν την ήθελε σε αυτή τη δουλειά».

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου αρχικά αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της σχέδια, λέγοντας: «Ολοκλήρωσα τα γυρίσματα για τη σειρά του ALPHA “Νεοκλασικά” και αρχίζω γυρίσματα για τη νέα ταινία του Χούρσογλου, όπου έχω ένα μικρό, αλλά πολύ ωραίο ρόλο».

Σχετικά με όλα όσα προέκυψαν στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, η Ελένη Γερασιμίδου παραδέχθηκε ότι:

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Έγινε χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Πρώτη φορά με έδιωξαν από δουλειά. Κάποιος προφανώς δεν με ήθελε σε αυτή τη σειρά».

Τέλος, γι ατην αδερφή της, Νατάσα, η οποία έχει φύγει από τη ζωή η ηθοποιός είπε:

«Κάθε μέρα. Συνέχεια είναι εδώ. Όλοι εδώ είναι. Δεν μου έχει μείνει και κανένας από την πρώτη μου οικογένεια… Ωστόσο είναι εδώ, γελάμε, κλαίμε… Όλα τα κάνουμε μαζί με έναν τρόπο».

Υπενθυμίζεται, οτι ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε απαντήσει σε ερώτηση σχετική με την αποχώρηση της Ελένης Γερασιμίδου από τη σειρά, υποστηρίζοντας ότι: «Δεν θα τη δούμε. Αυτό είναι μία στενάχωρη εξέλιξη και δεν θα ήθελα να τη συζητήσουμε εδώ στο πόδι. Το θέμα ήταν αποκλειστικά και μόνο πρακτικό, γιατί και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Τριάντα μέρες έχει ο μήνας, επτά μέρες έχει η εβδομάδα, τα βάζεις κάτω, όταν βλέπεις ότι δεν βγαίνουν, παρόλο που και οι δύο πλευρές θέλουν να υπάρξει λύση, καμιά φορά δεν βρίσκεται. Ας μην πούμε κάτι άλλο για αυτό».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα