Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια εξομολόγηση: “Ο θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Τα τελευταία 2-3 χρόνια αρχίζουν και φεύγουν διαφορετικών ηλικιών άνθρωποι”

Οι σκέψεις της διάσημης παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής για τον θάνατο
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην “Ελένη”. Η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας με την ηθοποιό για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησαν για το θάνατο με τη διάσημη παρουσιάστρια να εξομολογείται για πρώτη φορά δημόσια τις σκέψεις της γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Ειδικότερα, πιάνοντας αυτό το θέμα συζήτησης η Ελένη Μενεγάκη εκμυστηρεύτηκε στην καλεσμένη της: “Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μέχρι πρόσφατα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια που αρχίζουν και φεύγουν από τον περίγυρό μας διαφορετικών ηλικιών άνθρωποι, είναι η πρώτη φορά που αρχίζω και το συνειδητοποιώ.

Έχει να κάνει και με την ηλικία βέβαια. Όσο είσαι πιο νέος δεν σκέφτεσαι τίποτα. Αρχίζεις και συνειδητοποιείς πως πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο και να θέλουμε δε μπορούμε να κάτσουμε για πάντα. Ο καθένας μας έχει τον χρόνο του, τη διαδρομή του, και κάποια στιγμή που θα φύγει. Δεν είναι ότι εύκολα συζητάς για τον θάνατο”.

Η Κατερίνα Λέχου πρόσθεσε στη συνέχεια: “Δεν συζητάς εύκολα, αλλά δεν μπορείς όμως και να το απεμπολήσεις από το μυαλό σου σαν να μην υπάρχει. Αυτό θα κάνει πιο ωραία τη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι θα ζήσω μέχρι 80 ετών πώς θα μπορείς να τα κάνεις αυτά τα 80 χρόνια σημαντικά;” με την Ελένη Μενεγάκη να καταλήγει: “Και αν όμως ούτως ή άλλως αύριο περάσω τον δρόμο και με πατήσει ένα αμάξι, αν το ξέρω από σήμερα, με βοηθάει κάπου;”

Όλη η επικαιρότητα