Lifestyle

Η ελληνική showbiz χαρίζει Ευχοστολίδια

Ακούστε το άρθρο

Σε γιορτή προσφοράς για τα παιδιά μετατράπηκε το pre-christmas πάρτι του περιοδικού YOU, καθώς είχε έντονο χρώμα από Ευχοστολίδια. Όλοι οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ενημερώθηκαν για την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, η οποία, για έκτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιεί τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη και μάλιστα συμμετείχαν στην εκπλήρωση δεκάδων ευχών. Το περιοδικό ΥΟU, που εφέτος υποστηρίζει ενεργά τα Ευχοστολίδια, εξασφάλισε δεκάδες ζωγραφιές με τις ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα και φρόντισε να γίνουν πραγματικότητα, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργάνωσε για τα έξι χρόνια κυκλοφορίας του.

Οι επώνυμοι προσκεκλημένοι του περιοδικού YOU φωτογραφήθηκαν με τα Ευχοστολίδια που επέλεξαν και έστειλαν μήνυμα σε όλους να συμμετάσχουν στη δράση για τα παιδιά και να συμβάλουν ώστε οι ευχές τους εφέτος τα Χριστούγεννα να γίνουν πραγματικότητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια

  1. Μπαίνουμε στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»
  2. Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  3. Αγοράζουμε το δώρο και εκπληρώνουμε την ευχή του παιδιού

Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά του δώρου, μεταφερόμαστε στην ιστοσελίδα του καταστήματος Public, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ευχές των παιδιών. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά κάθε ευχής που πραγματοποιούμε, για να θυμόμαστε πάντα τη σημαντική μας προσφορά.

Φαίη Σκορδά
Σάκης Ρουβάς
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Λάσπα
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Αννίτα Ναθαναήλ και Έλλη Αγγελιδάκη
Σάσα Σταμάτη
Ειρήνη Κολλιδά
Ιωάννα Μπέλλα
Σάρα Εσκενάζυ
Γιώργος Ντάβλας και Μαρίνα Βερνίκου
Εύη Φραγκάκη
Έμη Λιβανίου
Δημήτρης Ουγγαρέζος
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Anita Brandhuber και Χάρης Χριστόπουλος
Χάρης Ρώμας
Βίκυ Χατζηβασιλείου
Θεοφανία Παπαθωμά
Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ

Όλη η επικαιρότητα