Lifestyle

Η Εμίλια Κλαρκ στο πλευρό της Ουκρανίας: «Η καρδιά μου ραγίζει»

Η ηθοποιός ξεκίνησε μία εκστρατεία δωρεών για τους πληγέντες στην Ουκρανία - Δείτε την ανάρτησή της
Ακούστε το άρθρο

Η Εμίλια Κλαρκ έδειξε την υποστήριξή της στην Ουκρανία, φορώντας ένα μπλουζάκι με μία καρδιά στα χρώματα του κίτρινου και του μπλε.

Η «Καλίσι» του Game Of Thrones, στη δημοσίευση που έκανε μέσω Instagram, έντυσε και το σκυλί της με το ίδιο μπλουζάκι, το οποίο σήκωσε ψηλά και χαμογελώντας, μίλησε για το νέο της πρότζεκτ.

Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι η καρδιά της «ράγιζε» από τις εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς μοιράστηκε πώς οι θαυμαστές της θα μπορούσαν να «δείξουν  έμπρακτα λίγη αγάπη».

Σε μια άλλη φωτογραφία μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια του συνεργείου, που βοήθησε στην εκστρατεία για στήριξη στην Ουκρανία, καθώς όλοι φορούσαν τα ίδια λευκά t-shirt, που τους δώρισε η Κλαρκ.

Στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία έγραψε, μεταξύ άλλων: «Ο Τεντ και εγώ είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε στο πλευρό της #Ουκρανίας. Όπως και το απίστευτο, όμορφο συνεργείο από το τελευταίο μου πρότζεκτ. Αυτά τα μπλουζάκια ήταν τα πιο ευπρόσδεκτα περιτυλιγμένα δώρα που είχα ποτέ την τιμή να δώσω. Η καρδιά μου ραγίζει μαζί με τόσους πολλούς άλλους για τη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία, τον πόνο και τη στεναχώρια που ζουν εκατομμύρια στην Ουκρανία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα