Περίεργα

Οι ένοχες ερωτικές απολαύσεις… σκότωσαν φανατικό των «50 Αποχρώσεων του Γκρι»

Ακούστε το άρθρο

Ένα φρικτό τέλος είχε μεγάλος θαυμαστής των πολύ επιτυχημένων βιβλίων «50 Αποχρώσεις του Γκρι» από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος αυτοστραγγαλίστηκε κατά τη διάρκεια ενός μοναχικού ερωτικού παιχνιδιού.

Ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα του από τη σοκαρισμένη μητέρα του, τον περασμένο Μάρτιο. Ήταν γυμνός με ένα περιλαίμιο γύρω από τον λαιμό του και μια ζώνη αγνότητας πάνω στα γεννητικά του όργανα.

Αμέσως ξεκίνησε αστυνομική έρευνα, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα και κατέληξε ότι ο θάνατος του οφείλεται σε ένα τρομακτικό ατύχημα. Μέλη της οικογένειάς του έψαξαν το δωμάτιό του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του και βρήκαν αρκετά σεξουαλικά βοηθήματα, DVD με πορνογραφικό υλικό και δεκάδες άδεια μπουκάλια λιπαντικού.

Επίσης, βρήκαν ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» όπως και ένα βιβλίο με πορνογραφικό περιεχόμενο και ζωγραφιές που ο ίδιος ο 37χρονος είχε δημιουργήσει και τον απεικόνιζαν δεμένο.

Η οικογένειά του ανέφερε ότι ο άνδρας ποτέ δεν μιλούσε για τα σεξουαλικά γούστα του, ενώ αγαπούσε πολύ τα lego. Οι δικοί του αναφέρουν ότι ήταν ιδιαίτερα στοργικός και ανοιχτός σαν άνθρωπος.

Οι ίδιοι πρόσθεσαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει. Η ιατροδικαστής κατέληξε στο πόρισμά της ότι ο Γουόλκερ έπαθε ασφυξία στη διάρκεια αυτοϊκανοποίησης και ο θάνατός του ήταν ένα τραγικό ατύχημα.

via

Όλη η επικαιρότητα