Ηλεία

Η ένταση με το μαχαίρωμα τον «έστειλε» στο νοσοκομείο – Έντονη αδιαθεσία του διευθυντή του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας κατά την συνάντηση με τον Β. Δημητρέλλο

Στο νοσοκομείο Αμαλιάδας με έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε χθες το πρωί ο διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας κ. Γιάννης Σφυρής, την ώρα που είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας κ. Βασίλη Δημητρέλλο.

Ο κ. Δημητρέλλος είχε επισκεφθεί τον κ. Σφυρή για να μιλήσουν για το περιστατικό με το μαχαίρωμα του 15χρονου από τον 16χρονο συμμαθητή του και σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνικά μπροστά στον κ. Δημητρέλλο αισθάνθηκε έντονη δυσφορία.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και η αδιαθεσία που αισθάνθηκε πιθανότατα οφείλεται στην ένταση των ημερών και την πίεση που έχει δεχτεί με το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στο σχολείο του.

Πάντως, και οι δύο μαθητές δεν έχουν επανέλθει στο σχολικό περιβάλλον, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανολογείται να λάβει την ιατροδικαστική έκθεση η Εισαγγελέας Αμαλιάδας, η οποία στη συνέχεια θα απαγγέλει κατηγορίες στον 16χρονο μαθητή.

Όλη η επικαιρότητα