Ηλεία

Η έντονη βροχόπτωση «χτύπησε» την Πηνεία!

Ακούστε το άρθρο

Ζημιές υπέστη για μια ακόμη φορά το αγροτικό και επαρχιακό δίκτυο της Πηνείας από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή το βράδυ της Δευτέρας.

Οι περισσότεροι αγροτικοί δρόμοι της δημοτικής ενότητας Πηνείας σχεδόν αδιάβατοι, αλλά και στους επαρχιακούς δρόμους της περιοχής χθες το πρωί η κίνηση των οχημάτων γίνονταν με δυσκολία.

Όπως ανέφερε στην εφ. «Πατρίς» ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου η καταγραφή συνεχίζεται και στην συγκεκριμένη περιοχή, αφού όλο αυτό το διάστημα οι ζημιές και σε άλλες περιοχές του δήμου Ήλιδας είναι συνεχείς από τις συχνές έντονες βροχοπτώσεις.

Σε περιοχές που επλήγησαν βρέθηκε ο αντιδήμαρχος ΔΕ Πηνείας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του διαπίστωσε τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η εκ νέου κακοκαιρία.

Ωστόσο, η παρατεταμένη και έντονη βροχόπτωση, προκάλεσε ζημιές και στις καλλιέργειες κυρίως στον καρπό των ελαιοδέντρων.

Οι κάτοικοι της Πηνείας ζητούν άμεση καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ, ώστε να προχωρήσει η δρομολόγηση για αποζημιώσεις.

Όλη η επικαιρότητα