Παραπολιτικά

Η επιχείρηση συσπείρωσης από το Μαξίμου και ο κρίσιμος ρόλος του Μπρατάκου

Αµέσως µόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στο πρωθυπουργικό γραφείο, ο Γιάννης Μπρατάκος ξεκίνησε επαφές µε τα κορυφαία στελέχη του κόµµατος.
Ακούστε το άρθρο

Προφανής στόχος, η επαναφορά της οµαλότητας στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κοµµατικού µηχανισµού µετά τα τελευταία γεγονότα και ο προσδιορισµός των άµεσων στόχων.

Αµέσως µόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στο πρωθυπουργικό γραφείο, ο Γιάννης Μπρατάκος ξεκίνησε επαφές µε τα κορυφαία στελέχη του κόµµατος, υπουργούς και µέλη της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Οµάδας. Προφανής στόχος, η επαναφορά της οµαλότητας στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κοµµατικού µηχανισµού µετά τα τελευταία γεγονότα και ο προσδιορισµός των άµεσων στόχων.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της στήλης, µεταξύ των πρώτων του συναντήσεων ήταν και αυτή µε τον γραµµατέα της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλο Μαρινάκη, µε τον οποίο αποτελούσαν αχώριστο και επιτυχηµένο πολιτικό δίδυµο στην Πειραιώς όλους αυτούς τους µήνες, συµπορευόµενοι σε πολλά ταξίδια ανά την ελληνική περιφέρεια και στη διοργάνωση σηµαντικών περιστάσεων. Εξάλλου, µπροστά υπάρχει η µεγάλη πρόκληση της προετοιµασίας της ∆ΕΘ και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιµο.

Πηγή: “Secret”, Παραπολιτικά

Όλη η επικαιρότητα