Lifestyle Κόσμος

Η επιδεικτική αδιαφορία της βασίλισσας Ελισσάβετ στα γενέθλια της Μέγκαν Μάρκλ

Η σιωπή λέει πολλά...
Ακούστε το άρθρο

Από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ, έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η ημερομηνία των γενεθλιών της επισημαίνεται από τον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter, αλλά χθες δεν υπήρξε καμία ανάρτηση για να σηματοδοτήσει τη μεγάλη της μέρα.

Η βασίλισσα φάνηκε να σνομπάρει τη Μέγκαν Μαρκλ μένοντας σιωπηλή και χωρίς να στείλει τις δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά της.

Η Μέγκαν έκλεισε τα 41 χθες και φημολογείται ότι πέρασε τη μέρα οικογενειακά στο σπίτι στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Χάρι και τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ.

Από τότε που παντρεύτηκε τον Χάρι το 2018, ο λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Twitter της εύχεται δημόσια για τα γενέθλιά της, συμπεριλαμβανομένου του περασμένου έτους, όταν έφτασε τα 40 της.

Ωστόσο, φέτος, ο λογαριασμός δεν ανέφερε καθόλου τα γενέθλια της Μέγκαν. Η μόνη ανάρτηση που έγινε χθες από το βασιλικό λογαριασμό χθες ήταν για την επίσκεψη της πριγκίπισσας «Anne» στο Εδιμβούργο.

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram επίσης δεν δημοσίευσε σχετικά με τα γενέθλια της Μέγκαν.

Απλό την άλλη, με αφορμή το γεγονός τόσο ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα όσο και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αντίστοιχα δημοσίευσαν στους επίσημούς τους λογαριασμούς στο «Twitter» μια φωτογραφία της δούκισσας και έγραψαν τις ευχές τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν φωτογραφία από την εμφάνισή της στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ και στην οποία έγραψαν: «Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στη δούκισσα του Sussex».

Η βασίλισσα δεν έκανε κανένα σχόλιο για τα γενέθλια της συζύγου του εγγονού της – γεγονός που δείχνει μάλλον πως η Ελισάβετ δεν συγχώρεσε ακόμη την απόφασή τους να εγκαταλείψουν το παλάτι.

πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα