Χωρίς κατηγορία

Η επιστροφή της Κάτιας και η αφ’ υψηλού κριτικός Ραμόνα

Τα ριάλιτι τελικά έχουν κάνει μεγάλη ζημιά - Μεγαλύτερη απ’ όσο νομίζουμε
Ακούστε το άρθρο

Φαντάζομαι σε έναν καναπέ, τον εξαιρετικό και κορυφαίο στο είδος του στυλίστα, Αρη Γεωργιάδη να διαβάζει ή να του μεταφέρουν όσα του χρεώνει η Ραμόνα. Και να ξεκαρδίζεται. Σαν να τον βλέπω τώρα.

Ποια είναι η Ραμόνα θα μου πείτε… Είναι η νικήτρια ενός κύκλου «My style rocks», η οποία κρίνει αφ’ υψηλού εμφανίσεις και ενδυματολογικές επιλογές με το γνωστό επιχείρημα «Δεν μου αρέσει» και με παραλλαγή το «Πώς είναι έτσι». Και με τον αέρα που έχουν πολλοί απόφοιτοι ριάλιτι, οι οποίοι μόλις δουν μικρόφωνα και κάμερες νιώθουν πολύ σπουδαίοι.

Και αρχίζουν να αποδομούν επαγγελματίες, να θεωρούν εαυτούς Ναπολέοντες και πάει λέγοντας. Γα επιχειρήματα ούτε λόγος. Για ευγένεια; Αγνοείται. Στο στόχαστρό της εσχάτως βρέθηκε η Ελενα Παπαρίζου. Φαντάζομαι θα γελάτε κι εσείς τώρα, όπως θα γελούσε ο Αρης. Τι άλλο να κάνεις με όλα αυτά που συμβαίνουν…

Μία απόφοιτη ριάλιτι, η οποία θεωρητικά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του «Next top Model» θα έπρεπε να δρασκελίζει πασαρέλες, συνεχίζει την μακρά πορεία των συμμετοχών της στα ριάλιτι και μπαίνει για δεύτερη φορά στο «Survivor». Η Κάτια Ταραμπάνκο ξαναμπήκε στο αεροπλάνο και αποφάσισε ότι, αφού τηλεοπτικά ως παρουσιάστρια δεν τα πήγε περίφημα, ίσως με το ριάλιτι επιβίωσης να τα καταφέρει καλύτερα.

Δυνατή παίκτρια ήταν και παραμένει, ιδιαίτερος χαρακτήρας που δεν χαρίζεται, οπότε ενδιαφέρον θα έχει. Φτάνει να μην «κουρδίσει» την Βρισηίδα και έχουμε πάλι φωνές και αλαλαγμούς… Λυπηθείτε μας.

Αλλαγή σεναριογράφων για την σειρά του Alpha «Ασε μας, ρε μαμά». Από τον Μάρτιο το δίδυμο Ρίσβας – Σακαλή αναλαμβάνουν, ενώ στην σειρά θα μπει και η Φαίδρα Δρούκα, η οποία θα υποδυθεί την σύζυγο του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Εντωμεταξύ 180 χιλιάδες ευρώ είναι το πρόστιμο του ΕΣΡ για το ριάλιτι «The Bachelor». Αουτς!

Το «Master Chef» «μπήκε σπίτι» και πλέον το σκληρό ριάλιτι αρχίζει με καθημερινά επεισόδια. Η τηλεθέαση και οι εντυπώσεις πλέον ιδιαιτέρως χλιαρά, δεν είναι η χρονιά της «Green Pixel» η φετινή. Ας ελπίσουμε να ανέβει η θερμοκρασία…

Η Μυριέλα Κουρεντή μας δουλεύει ψιλό γαζί. Μετά και την ατάκα «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» προ τους πεινασμένους «Μαχητές», έχει πάει το ριάλιτι σε άλλο level. Τώρα όμως έρχεται η Κάτια…

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Όλη η επικαιρότητα