Ηλεία Πολιτική

Οι αιρετοί της Ηλείας συνεχίζουν το έργο τους με την «τεχνολογία αγκαλιά»

Ακούστε το άρθρο
  • Παρά την κρίση του  κορωνοϊού είναι παρόντες σε όλα

Από το σπίτι συνεχίζουν κανονικά να εργάζονται όλες αυτές τις ημέρες οι αιρετοί του νομού Ηλείας στο πλαίσιο του γενικότερου εγκλεισμού που επικρατεί πανελλαδικά και των αυστηρών μέτρων μετακίνησης και απαγόρευσης των συγκεντρώσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση της νόσου covid19.

Έτσι, παρά τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της υγειονομικής κρίσης οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν διευκολύνουν την έντονη δραστηριότητα και τις επαφές, οι αιρετοί είναι παρόντες και όλοι εργάζονται από το σπίτι καθώς τα θέματα των πολιτών και της πολιτείας γενικότερα, δεν μπορούν να περιμένουν.

Άλλοτε λοιπόν με συνεργάτες από τα γραφεία τους, άλλοτε με μέλη συμβουλίων που συμμετέχουν σε επείγουσες συνεδριάσεις, άλλοτε με εκπροσώπους φορέων, οργανισμών κτλ προκειμένου να προωθηθούν όλα τα ζητήματα του νομού. Ευχή όλων να τελειώσει το γρηγορότερο όλο αυτό που ζει η Ελλάδα και ο πλανήτης γενικότερα  και να επιστρέψουν όλοι οι άνθρωποι υγιείς στα καθήκοντά τους όπως παλιά. Με θετική διάθεση μοιράζονται μαζί μας προσωπικές τους στιγμές από την κατ’ οίκον τηλεργασία τους στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ένωσης γι’αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε..

Από το σπίτι με αμείωτο ενδιαφέρον αξιοποιώντας στο μέγιστο την τεχνολογία ασχολείται πλέον με τα θέματα της Π.Δ.Ε ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, όπου μέσα από τηλεδιασκέψεις του Περιφερειακό Συμβούλιο όπως βλέπουμε στη φωτό προχωρά η ολοκλήρωση του ΤΕΠ στο νοσοκ. Αμαλιάδας. Επίσης τα ζητήματα που αφορούν τους Ρομά  συζήτησε πρόσφατα μέσω διαδικτύου με τον κ. Βασ. Πάντζο πρ. της Πανελ. Συνομοσπονδίας Ρομά.

Στο σπίτι της πλέον εργάζεται και η βουλευτής κ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία καθημερινά επικοινωνεί με συνεργάτες στα πολιτικά της γραφεία σε Ηλεία και Αθήνα προκειμένου να ενημερώνεται η ίδια προσωπικά για όλα, καθώς λόγω των μέτρων έχει περιορίσει τις μετακινήσεις της. Επιπλέον με τηλεδιασκέψεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες δρομολογεί και τη συμμετοχή της στα συμβούλια και τις επιτροπές που συμμετέχει, έχοντας καμιά φορά και ως βοηθό το γιο της..!!!!

Τις βουλευτικές του υποχρεώσεις συνεχίζει αυτή την περίοδο από το σπίτι και ο κ. Ανδρεάς Νικολακόπουλος ο οποίος καθημερινά έρχεται σε επαφή με συνεργάτες και φορείς για την προώθηση θεμάτων του νομού.  Ο κ. Νικολακόπουλος χρησιμοποιώντας τα τεχνολογικά εργαλεία τον βλέπουμεσε εδώ, σε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο ομάδας παραγωγών κ.Χρήστο Βαλιανάτο  να μιλούν για θέματα των αγροτών

Ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός συνεχίζει αδιάκοπα από το σπίτι να ασκεί το πολιτικό- κοινοβουλευτικό του έργο και να είναι σε επαφή με συνεργάτες και συναδέλφους μέσω τηλεδιασκέψεων ή τηλεφώνου, καθώς οι μετακινήσεις έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε δεν ξεχνάμε όσους έχουν ανάγκη μας είπε και ευγνωμονούμε αυτούς που  φροντίζουν για την υγεία μας.

Μέσω skype, τηλεδιασκέψεων και τηλεφωνικών επικοινωνιών, συνεχίζει καθημερινά τις βουλευτικές του υποχρεώσεις και ο Μιχάλης Κατρίνης. Άλλωστε τα θέματα συνεχίζονται, οι εξελίξεις τρέχουν και ο κ. Κατρίνης είναι παρών σε συνεργάτες, φορείς και συμβούλια που πρέπει να λάβει μέρος, όπως στις φώτο που βλέπουμε οι οποίες αφορούν επαφές του μέσω της τεχνολογίας για θέματα ανάπτυξης του αγροτικού τομέα.

Όλη η επικαιρότητα