Lifestyle Smile Λακωνία

Η Εριέττα Κούρκουλου αγκαλιά με ένα από τα ζώα που έσωσε από το κολαστήριο της Σπάρτης

Η μέλλουσα μαμά πόζαρε με ένα από αυτά στέλνοντας το δικό της μήνυμα στο Instagram.
Ακούστε το άρθρο

Η Εριέττα Κούρκουλου και το Save A Greek Stray έσωσαν πολλά ζώα από το κολαστήριο του κυνοκομείου της Σπάρτης.

Η μέλλουσα μαμά πόζαρε με ένα από αυτά στέλνοντας το δικό της μήνυμα στο Instagram.

Η Εριέττα Κούρκουλου σημείωσε στο προφίλ της: «Δύο μωρά σε μια φωτογραφία… και τα δύο εξίσου άξια της ίδιας αγάπης, της ίδιας φροντίδας και της ίδιας προστασίας από τον οποιονδήποτε τολμήσει να τους κάνει κακό. Η Σπάρτη ήταν μόνο η αρχή.

Θα είμαστε παρόντες όπου υπάρχουν ζώα που υποφέρουν στα χέρια ανθρώπων που αδιαφορούν για εκείνα και θα απαιτήσουμε την δικαιοσύνη όσες φορές χρειαστεί. Όλα αυτά τα προβλέψαμε και τα έχετε γραπτώς. Τώρα θα μας βρείτε απέναντί σας. Το υπόσχομαι και στα δυο αυτά μωρά, που έχουν κάθε δικαίωμα να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο».

Σημειώνουμε ότι η η Εριέττα Κούρκουλου και ομάδα του Save A Greek Stray έσωσαν 44 από τα ζώα που υπέφεραν στα δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία της:

Τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν με εντολή Θεοδωρικάκου με την κατηγορία της κακοποίησης ζώων στα δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης, με τον αντιδήμαρχο της Σπάρτης να είναι ένας από αυτούς.

Η Εριέττα Κούρκουλου, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ήταν κοντά στα σκυλιά που σώθηκαν και μάλιστα πόζαρε μαζί τους αγκαλιά.

Πηγή: bovary.gr

Όλη η επικαιρότητα