Lifestyle Smile

Η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τα social media.
Ακούστε το άρθρο

Έγκυος είναι η Εριέττα Κούρκουλου με την ίδια να ανακοινώνει το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τα social media.

Περιμένει το πρώτο της παιδί και δημοσιοποίησε την είδηση με έναν πολύ τρυφερό τρόπο. Κοινοποίησε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη και έγραψε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο μάλιστα θα είναι αγόρι.

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.

Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου.

Δεν παρέλειψε μάλιστα η Εριέττα Κούρκουλου να ευχαριστήσει τους followers της… «Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό».

Να σημειωθεί τον περασμένο Ιούνιο η Εριέττα Κούρκουλου είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με τον Βύρωνα Βασιλειάδη από το ίδιο σημείο. Τότε είχε κάνει από καρδιάς μια ανάρτηση μιλώντας για τον αγώνα που έκανε προκειμένου να αποκτήσει ένα παιδί.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα