Lifestyle Μουσική

Η εξομολόγηση του Χρήστου Θηβαίου: «Είμαι πέντε μήνες καθαρός»

Ακούστε το άρθρο

Ο Χρήστος Θηβαίος έκανε για πρώτη φορά γνωστό το πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ. Ο τραγουδοποιός μίλησε για τη μάχη που δίνει και την απόφαση να πάει σε κέντρο απεξάρτησης. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Άλλη διάσταση» στην ΕΡΤ και ήταν άκρως εξομολογητικός.

«Κάθε άνθρωπος μπορεί και έχει δύναμη να το κάνει. Είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ με έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό από το ΚΕΘΕΑ, τον Παναγιώτη τον Στούπα. Πιστεύω δύο πράγματα πολύ σημαντικά. Το καλύτερο αύριο χτίζεται με ανθρώπους με δύσκολο χτες. Όπως λέει και η γυναίκα μου κάθε άνθρωπος για να είναι πιο σημαντικός, πρέπει να είναι πιο βαθύ και το τραύμα του.

Το χειρότερο είναι με τη νομιμοποίηση του αλκοόλ. Κάποια στιγμή μου είχε πει ένας φίλος και με ταρακούνησε: “Εσύ μπορείς να βρεις το ναρκωτικό σου στο περίπτερο”. Δηλαδή μπορείς να βρεις μπύρες ή οτιδήποτε. Είναι πολύ χειρότερο γιατί κανένας ηρωινομανής δεν χτυπάει ένεση μπροστά στα παιδιά του. Εμείς ανοίγουμε τα τσίπουρα, τα κρασιά, τις μπύρες μπροστά στα παιδιά μας και είναι φρίκη αυτό το πράγμα».

Όσο για το ποιος ήταν εκείνος που τον κινητοποίησε; «Η γυναίκα μου, η Μαριά και φυσικά ο Παναγιώτης και το θέλω μου. Είδα τη ζωή μου με άλλο μάτι. Είμαι πέντε μήνες καθαρός», είπε και κατέληξε: «Πάντα όμως υπάρχει και το άλλο. Εμείς οι αλκοολικοί πρέπει να λέμε ότι είμαστε αλκοολικοί».

Δείτε το βίντεο:  

Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα