Categories: Media

Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει στον ΑΝΤ1

Share

Μέχρι σήμερα θα έχουν πέσει οι υπογραφές της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 κι έτσι το τηλεοπτικό θρίλερ των τελευταίων εβδομάδων θα έχει αίσιο τέλος για το κανάλι και την παρουσιάστρια.

Πώς θα διαμορφωθεί, λοιπόν, η πρωινή ζώνη του σταθμού στο κανάλι του Αμαρουσίου από το φθινόπωρο; Οπως όλα δείχνουν, τρεις εκπομπές θα παίζουν back to back στο κανάλι!

Η σκυτάλη θα πηγαίνει από τον Γιώργο Παπαδάκη στον Γιώργο Λιάγκα και τελικά στη Φαίη Σκορδά. Οι δύο τελευταίοι θα βρίσκονται σε χωριστές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κλείσει για τη δική του εκπομπή τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα είναι ο Τάσος Τεργιάκης και η Αρια Καλύβα. Όσον αφορά τους συνεργάτες της Σκορδά, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε συμφωνίες και υπογραφές και ο κύριος λόγος είναι το γεγονός ότι πρέπει να προσδιοριστεί πρώτα το νέο περιεχόμενο της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια επιθυμεί να κάνει ανανέωση στη θεματολογία -πέρα από σχόλια, ζώδια και μαγειρική-, οπότε με βάση αυτό θα αποφασιστούν και οι συνεργασίες με τα αντίστοιχα πρόσωπα.

Οι πληροφορίες μας λένε πως το σχήμα στο πάνελ θα είναι ολιγομελές, δηλαδή μέχρι δύο άτομα δίπλα της, με τις Φωτεινή Πετρογιάννη και Αφροδίτη Γραμμέλη να είναι τα δύο πρόσωπα που ακούγεται ότι συζητούν για την εκπομπή.

Η τελευταία, όπως ακούγεται, θα έχει ραντεβού την επόμενη εβδομάδα και με τον Σκάι. Να σημειωθεί ότι η εκπομπή της Φαίης θα έχει περισσότερη διάρκεια από αυτήν του Γιώργου, λόγω περιεχομένου και της τοποθέτησης προϊόντων.

πηγή:espressonews