Ψυχαγωγία

Οι φαν του Nomads έχασαν… την Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι ότι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αγωνιστικά τόσο στο Survivor 1, όσο και στο Nomads 2 δεν έπεισε κανέναν. Αλλά, το αθλητικό κομμάτι αποτελεί ασήμαντη λεπτομέρεια εμπρός στα κάλλη του εντυπωσιακού μοντέλου.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου διαθέτει ένα αγαλματένιο κορμί, πλούσιο μπούστο και όμορφο πρόσωπο, χαρίσματα που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Ωστόσο, εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν από το Nomads και οι φαν του ριάλιτι και της Ελισάβετ, περισσότερο, έχουν στεναχώρια μεγάλη.

Γιατί, είπαμε μπορεί αγωνιστικά να μην προσέφερε, όμως, στο διάστημα που έμεινε στη Μαδαγασκάρη, πρόλαβε να χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό κάποια υπέροχα πλάνα, όταν έμενε με το μαγιό της. Κι επειδή, η εντυπωσιακή παρουσία της μπορεί να λείπει ήδη σε κάποιους, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο σέξι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram.

Άλλωστε, το μοντέλο είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram. Ειδικά, το καλοκαίρι, οι φωτογραφίες της με μαγιό ήταν κι εκείνες που τα… έσπασαν!

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα