Η φωτογραφία που ανέβασε η Λένα Παπαληγούρα με τον γιο της

Η Λένα Παπαληγούρα έφερε στον κόσμο, στις 22 Νοεμβρίου 2018, τον καρπό του έρωτά της με τον Άκη Πάντο. Η ζωή της έκτοτε έχει αλλάξει και φυσικά η καθημερινότητά της είναι αφιερωμένη σε εκείνον. Μόλις ο γιος της έγινε πέντε μηνών τον στερήθηκε για λίγο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κάτι που θα συμβεί ξανά από τις 30 Οκτωβρίου που ανεβαίνει η παράσταση “Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια” στο θέατρο Βέμπο.

Μέχρι τότε, χαίρεται κάθε στιγμή μαζί του και ειδικά τα απογεύματα που κοιμούνται αγκαλιά. Μια τέτοιατρυφερή μοιράστηκε η ηθοποιός στον ολοκαίνουργιο λογαριασμό της στο Instagram, που έφτιαξε έπειτα από πίεση των φίλων της. Ο μικρός Αναστάσης, όπως θα βαφτιστεί από το όνομα του μπαμπά της Λένας, θα γιορτάσει σε λίγες εβδομάδες και τα πρώτα του γενέθλια και η ηθοποιός δεν διστάζει να δηλώσει πως είναι “χαζομαμά”.

Τις όμορφες στιγμές της μητρότητας τις μοιράζεται όμως και με τη νέα μαμά Ιωάννα Παππά, που έχει έχει σχέση τον αδερφό του Άκη Πάντου και ήταν η κουμπάρα τους στο γάμο τους. Οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες και πλέον έχουν πολλά περισσότερα να μοιραστούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

❤️#child #afternoonnap #lovehim #lucky #grateful #happiness

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Papaligoura Official (@lena_papaligoura) στις

via