Ψυχαγωγία

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το μέλλον του Δημήτρη ανατρέπει όσα ξέραμε

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις που κρύβει στη συνέχεια η Γη της ελιάς για τη ζωή του Δημήτρη.
Ακούστε το άρθρο

Η σειρά του Mega φέρνει μεγάλες ανατροπές στη συνέχεια την ώρα που η γη της ελιάς σταματάει τη προβολή της τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Την ώρα που ο Ιάκωβος παλεύει να μείνει μακριά από την Αθηνά, η ζωή του Δημήτρη θα βρεθεί στο προσκήνιο καθώς έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις τις οποίες κανείς δε περιμένει. Ποιο θα είναι το μέλλον του Δημήτρη;

Ο ηθοποιός Σπύρος Νικολαΐδης που υποδύεται τον Δημήτρη στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις όχι μόνο για το μέλλον του στη σειρά, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Όπως εξομολογήθηκε πέρασε μία χρόνια κατάθλιψη αφού είχε μια σχέση πολύ δύσκολη και τοξική. Επίσης, έχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα  αφού η μητέρα του παλεύει με τον καρκίνο. Μάλιστα, όπως ο ίδιος παραδέχεται εκείνη την εποχή παράτησε τον εαυτό του και πήρε κιλά. Ωστόσο αποφάσισε ότι πρέπει να κυνηγήσει το όνειρό μου προκειμένου να γίνει ευτυχισμένος!

Όσο ήταν στην Αμερική τα πράγματα χειροτέρεψαν, ήρθε ο κορονοϊός, σταμάτησε η παραγωγή στην οποία δούλευε και έτσι αποφάσισε να γυρίσει. Τελικά επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήρθε η πρόταση του Αντρέα Γεωργίου για τις 8 λέξεις και μετά για τη Γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει με τον Δημήτρη

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε και για το πώς νιώθει όταν τον αναγνωρίζουν. Η αλήθεια, όπως λέει, είναι ότι διατηρεί την μετριοφροσύνη του και προσπαθεί πάντα να έχει το κεφάλι ψηλά και το πιγούνι χαμηλά.
Όσο για το ρόλο του λέει: «Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις που ο κόσμος δεν τις περιμένει σε καμία περίπτωση. Εχουμε να δούμε πολλές και σοβαρές εγκληματικές ενέργειες από τον Δημήτρη.

Επίσης παραδέχεται ότι δεν ήταν καλό παιδί. «Μεγάλωσα σε μια ακογένεια που δεν ήταν οικονομικά καλά και σε μια φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, που ήταν σαν να λέμε γκέτο. Κσταλαβαίνεις λαπόν… Σκέψου ότι ξεκίνησα το μποξ γιατi με έδερναν κάθε μέρα στο σχολείο. Θυμάμαι ότι υπήρχαν παιδιά που έμειναν τρεις τέσσερις φορές στην ίδια τάξη, αλλά και εξωσχολικά που έρχονταν και μας εκβίαζαν για να μας πάρουν το λεφτά και να μη φάμε ξύλο. Αφού έγινα λοιπόν καλός στο μποξ. πήγα μια μέρα στο σχολείο και πλάκωσα στο ξύλο όλους αυτούς που μου έκαναν bullying.

πηγή:sportime

Όλη η επικαιρότητα