Ψυχαγωγία

Η Γη της Ελιάς: Σπαρακτικές σκηνές μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης

Το Twitter υποκλίθηκε στην Μαρίνα και την Μαργαρίτα.
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικό ήταν το επεισόδιο της «Γης της Ελιάς», που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/5) μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια από τις πιο τραγικές στιγμές που έχουν προβληθεί στη σειρά μέχρι και σήμερα, με τους ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Όπως σημειώνει το in.gr, το τέλος της Μυρτάλης από τα χέρια του Αλέξη συγκλόνισε και ανατρίχιασε τους πάντες ενώ το δράμα κορυφώθηκε με την κραυγή θρήνου της Μαρίνας βλέποντας τη φίλη της να κείτεται νεκρή.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, που την υποδύεται, σπάραξε στο κλάμα για τον άδικο χαμό της κολλητής της και η σκηνή θύμισε αρχαία τραγωδία.

Εξίσου ανατριχιαστικές ήταν και η Μαργαρίτα (Λυδία Κονιόρδου) αλλά και η Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου). Η πρώτη γέμισε με ενοχές γιατί δεν κινήθηκε εγκαίρως για την άδεια εγκλεισμού του γιου της στο ψυχιατρείο και η δεύτερη ένιωσε άσχημα που απομακρύνθηκε από την Μυρτάλη ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της.

Το Twitter σπάραξε με τον θρήνο των γυναικών και τα σχόλια στο #gitiselias έπεσαν «βροχή». Οι χρήστες υποκλίθηκαν στις ερμηνείες τους και έγραψαν τα καλύτερα.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια των τηλεθεατών:

Όλη η επικαιρότητα