Lifestyle Smile

Η Γωγώ Μπρέμπου αποκάλυψε γιατί ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις

Η Γωγώ Μπρέμπου μίλησε για τον Θανάση Βέγγο όπως τον γνώρισε αλλά και για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Ακούστε το άρθρο

Για τη συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο στην τηλεόραση και στη σειρά “περί ανέμων και υδάτων” μίλησε μεταξύ άλλων η Γωγώ Μπρέμπου. Όπως είπε, ο σπουδαίος ηθοποιός επικεντρωνόταν με απόλυτη προσήλωση στη δουλειά του.

“Κοιτούσε τους πάντες με σεβασμό, ήταν πάντα ευγενικός, τζέντλεμαν, είχε φοβερό χιούμορ”. Αποκάλυψε πως ο ίδιος της είχε πει γιατί δεν έδινε συνεντεύξεις. “Ξέρετε είχε μια εταιρεία παραγωγής η οποία κάποια στιγμή δεν πήγε καθόλου καλά. Δεν είχε βγει κανείς να του συμπαρασταθεί ενώ ήταν χρεωμένος, περνούσε πάρα πολύ άσχημα και αυτό τον θύμωσε και πολύ καλά έκανε”.




 

Για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είπε πως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την επιτυχία που έκανε η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσαν, “η ζωή μας μια βόλτα”. Τόνισε ακόμη πως δεν θέλει να μιλάει για τη προσωπική της ζωή. Ακόμη, για τη σειρά στην οποία παίζει αυτή την περίοδο, τον “παράδεισο των κυριών” του Alpha, ανέφερε πως “οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές”. “Θα δείτε πώς αυτή η γυναίκα προσπαθεί να διαχειριστεί τη διαταραγμένη προσωπικότητα του γιου της, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει ψυχική υγεία. Δεν αισθάνεται τι σημαίνει δικαιοσύνη και τίμια διεκδίκηση”.

Η ηθοποιός είπε πως για συγκυριακούς λόγους δεν έπαιξε στην τηλεόραση τα τελευταία δέκα χρόνια αλλά η έκρηξη παραγωγής που υπάρχει σήμερα, την “επανέφερε”. Για την περίοδο της πανδημίας τόνισε πως δυσκολεύτηκε αρκετά και ζούσε με το επίδομα που δόθηκε, ενώ υπογράμμισε πως το κίνημα me too θα είχε βγει ακόμη κι αν δεν ξεκινούσε από τον χώρο του θεάτρου. “Ήταν η ώρα του να συμβεί και έγινε. Αν κάποιος μου εκμυστηρευόταν στον εργασιακό μου χώρο ότι έχει δεχθεί κακοποίηση, θα φεύγανε σφαλιάρες. Δεν υπάρχει άλλη αντίδραση αν εμένα μου έλεγε κάποιος κάτι τέτοιο”, είπε χαρακτηριστικά.

Όλη η επικαιρότητα