Η GREEN ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον ΗΡΩΝΑ

Η GREEN ανακοινώνει επισήμως τη συνεργασία της με την ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.. Πρόκειται για μία στρατηγικής σημασίας συνεργασία που στόχο έχει τη διαρκή ανάπτυξη των εταιρειών και τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας τους σε αυτή τη νέα εποχή του κλάδου.

Με γνώμονα τη διαμόρφωση σταθερού περιβάλλοντος, τη μεγιστοποίηση του κέρδους του καταναλωτή και την παροχή άριστων υπηρεσιών, οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν την δραστηριότητά τους στον ενεργειακό τομέα, με την GREEN να επικεντρώνεται στον τομέα της χονδρικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και τον Όμιλο ΗΡΩΝ να συνεχίζει τη δραστηριότητά της στην Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας και την Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου.

Η GREEN έχει εξασφαλίσει προνομιακά προϊόντα του ΗΡΩΝΑ ειδικά για το πελατολόγιό της και θα προτείνει σε όσους πελάτες της το επιθυμούν ανταγωνιστικές προσφορές με ευνοϊκούς όρους, χαμηλές χρεώσεις και άριστη εξυπηρέτηση.

Η GREEN επενδύει στις συνέργειες και παραμένει ενεργά στην Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας έχοντας δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών στην περιοχή της Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 42 94 500 | 800 800 1000 και επισκεφθείτε μας στο www.green.com.gr