Ψυχαγωγία

Η Ηλεία στον χάρτη της Ελλάδας στο Assassin’s Creed: Odyssey και άλλες ζουμερές πληροφορίες!

Ακούστε το άρθρο

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το ελληνικό Assassin’s

Το Assassin‘s Creed: Odyssey είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2018 και σίγουρα το ελληνικό κοινό έχει έναν λόγο ακόμη για να είναι ενθουσιασμένο. Συγκεκριμένα, όπως πιθανόν θα γνωρίζετε ήδη, το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα θα δίνει έμφαση στους Σπαρτιάτες. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η Λακωνία θα είναι η μοναδική περιοχή που θα μπορείτε να επισκεφθείτε στο παιχνίδι. Αντιθέτως, η Ubisoft επισημαίνει πως το Odyssey έχει τον μεγαλύτερο χάρτη που έχουμε δει ποτέ σε Assassin’s’s Creed. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές περιοχές και έχει περιβάλλοντα με μεγάλη ποικιλία, όπως ηλιόλουστα νησιά, πυκνά δάση και χιονισμένα βουνά.

Στο παιχνίδι θα υπάρχει η Κρήτη, πολλά νησιά του Αιγαίου όπως η Πάρος, η Νάξος και η Μύκονος, θα υπάρχει φυσικά η Πελοπόννησος με την Λακωνία, η Αττική, η Ευβοια, ακόμη και η Μακεδονία. Παρακάτω θα βρείτε ένα βίντεο με τον απέραντο χάρτη του παιχνιδιού.

Παράλληλα, διάφορες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές από την αρχική του αποκάλυψη του τίτλου μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα:

  • Το Odyssey έχει το μεγαλύτερο χάρτη που έχουμε δει ποτέ σε Assassin’s’s Creed. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές περιοχές και έχει περιβάλλοντα με μεγάλη ποικιλία, όπως ηλιόλουστα νησιά, πυκνά δάση και χιονισμένα βουνά.
  • Υπάρχουν περιοχές του χάρτη που είναι ξεχωριστές από την βασική ιστορία. Αυτές έχουν δικό τους ανεξάρτητο σενάριο, στο οποίο μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν θα εμπλακείτε.
  • Το παιχνίδι φτιάχνεται από δέκα διαφορετικά στούντιο!
  • Η βασική ομάδα ανάπτυξης είναι η Ubisoft Quebec του Syndicate, αλλά βοηθούν και οι Ubisoft Montreal, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Kiev, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Pune, Ubisoft Singapore, καθώς και οι Sperasoft και Technicolor Games.
  • Το παιχνίδι θα αντιμετωπιστεί ως ζωντανή υπηρεσία και θα λαμβάνει συνεχώς ενημερώσεις και νέο περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του, όπως ακριβώς και το Origins.
  • Η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει αποκαλύψει ακόμα αν θα κυκλοφορήσει ξανά κάποιο αντίστοιχο Discovery Tour mode, αφήνοντας όμως υπονοούμενα για την ύπαρξή του.
  • Θα συμβαίνουν πάρα πολλά γεγονότα στο ‘τώρα’ και το σενάριο δεν θα αφορά μόνο την αρχαιότητα. Ωστόσο, είναι πιθανό πως το περιεχόμενο της μοντέρνας εποχής θα είναι προαιρετικό σε μεγάλο βαθμό.
  • Υπάρχουν πολλά quests τα οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε με μη-βίαιο τρόπο. Θα υπάρχουν αποστολές που θα πρέπει να λύσετε προβλήματα. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να σας βάλει να συλλέξετε χρήματα που του χρωστάνε. Μπορείτε να σκοτώσετε αυτόν που χρωστάει και να τα πάρετε, μπορείτε να τα ζητήσετε μέσω διαλόγου, ή μπορείτε να τον ληστέψετε και να μην σας καταλάβει ποτέ.
  • Μερικές από τις ρομαντικές επιλογές θα αφορούν άτομα που είναι ήδη σε σχέση. Οπότε αν φλερτάρετε κάποιον είναι πιθανό να χαλάσετε τη σχέση του με άλλους χαρακτήρες στο παιχνίδι.
  • Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το παιχνίδι “θα έχει 30 ώρες διαδραστικής αφήγησης”. Αυτό δεν είναι η διάρκεια του παιχνιδιού, η οποία ενδέχεται να είναι αρκετά μεγαλύτερη.
  • Σε περιπτώσεις θα υπάρχουν μέχρι και 13 διαφορετικοί τρόποι για να αντιδράσετε στον διάλογο με κάποιο άτομο.
  • Οι περισσότεροι χαρακτήρες του παιχνιδιού μπορούν να ενταχθούν στο πλήρωμα του πλοίου σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει τους περισσότερους εχθρούς και τους κατοίκους των περιοχών. Το πλήρωμά σας θα διαθέτει δικά του στατιστικά και ιδιότητες που καθορίζονται από τους χαρακτήρες που θα έχετε μαζί σας. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήρωμα σας ακόμα και ως αντιπερισπασμό σε κάποια stealth αποστολή.
  • Το σύστημα του stealth είναι εξολοκλήρου ανανεωμένο και ανταμείβει επάξια τους παίκτες. Μάλιστα θα υπάρχουν πολλές περισσότερες stealth δυνάμεις στο skill tree.
  • Πλέον θα μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερες από 4 κινήσεις στα μπροστινά κουμπιά του χειριστηρίου και έτσι θα έχετε περισσότερες επιλογές στη μάχη. Τα skills και τα abilities έχουν περισσότερο βάθος αυτή τη φορά, ειδικά αφού τα αναβαθμίσετε
  • Το παιχνίδι θα ενσωματώνει ένα νέο σύστημα που θα φορά την κατάσταση των ελληνικών πόλεων και τη δύναμή της. Σκοτώνοντας τοπικούς ηγέτες μπορείτε να αποδυναμώσετε την κατάσταση μιας πόλης. Αυτό κάνει τον πραγματικό ηγέτη της πόλης ευκολότερο στόχο και μπορεί να προκαλέσει μέχρι και ακραία γεγονότα, όπως την εισβολή μια γειτονική πόλης για να καταλάβει την εξουσία. Συνολικά θα υπάρχουν 27 πόλεις.
  • Το παιχνίδι θα έχει πολλαπλά τέλη.
  • Θα υπάρχουν γιγαντιαίες μάχες, μέχρι και με 300 στρατιώτες.

Το Assassin’s Creed Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου του 2018 για τα PlayStation 4, Xbox One και PC.

Πηγή: unboxholics.com

Όλη η επικαιρότητα