Categories: Media

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρουσιάστρια στο reality «Love Island»

Share

Για τη Ζόζεφιν είχε βουίξει ο τόπος, η Ηλίανα Παπαγεωργίου μάς προέκυψε για το τηλεοπτικό νησί των «ξαναμμένων» παικτών που αναζητούν τον έρωτα!

Όπως γράφει η espresso, μπορεί στον αέρα του Σκάι να παίζει εδώ και ημέρες το τρέιλερ του «Love Island», καλώντας όσους ψάχνουν τον έρωτα να δηλώσουν συμμετοχή, και να τεστάρουν τη γοητεία τους για να βρουν το άλλο τους μισό και να τσεπώσουν και 50.000 ευρώ, όμως το κεφάλαιο «παρουσιάστρια» παρέμενε γρίφος, παρά το ότι είχε ακουστεί το όνομα της Ζόζεφιν!

Καταπώς φαίνεται, όμως, η Παπαγεωργίου αλλάζει τηλεοπτική στέγη αλλά και είδος εκπομπής, και μετά το «GNTM» στο Star, και τα «Style me up» και «Pop up» στον Alpha ετοιμάζεται για το ξενόφερτο και ακραίο ριάλιτι σχέσεων, που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας! Άραγε, προτού πει το «ναι» έχει κάτσει να δει επεισόδια από το εξωτερικό;Γιατί, αν οι παίκτες στις ξένες βερσιόν του ριάλιτι έκαναν τα… πάντα (κυριολεκτικά) για τη δημοσιότητα με πρόσχημα την εξεύρεση συντρόφου, ποιος μας λέει ότι οι Ελληνες παίκτες, που ως μεσογειακός λαός είμαστε… θερμοί, δεν θα κάνουν τα ίδια και… χειρότερα;

Τα γυρίσματα του ελληνικού «Love Island» θα πραγματοποιηθούν στην Ισπανία, στα Κανάρια Νησιά (γιατί άραγε δεν πάνε σε κάποιο ελληνικό; Φοβάται η παραγωγή μην τους πάρουν με τις… πέτρες οι ντόπιοι;). Αλλά το ιδιαίτερα ενδιαφέρον του ριάλιτι είναι ότι θα γυρίζεται λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου, ώστε οι τηλεθεατές να έχουν πολύ διαδραστικό ρόλο σε όσα συμβαίνουν σε αυτό, αποφασίζοντας ακόμα και ποιο ζευγάρι θέλουν να βγει ραντεβού!

Η διοίκηση του καναλιού του Φαλήρου, λοιπόν, θέλει τον ρόλο της παρουσίασης να αναλάβει το πρώην κορίτσι του Snik και η συμφωνία στο προφορικό έχει κλείσει, απομένοντας μόνο να πέσουν οι οριστικές υπογραφές.

Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στα τέλη Αυγούστου, η Ηλιάνα θα υποδεχτεί στο «Love Island», με τα πολύχρωμα, μικροσκοπικά μπικίνι και τα σέξι μαγιό τους, γυναίκες και άντρες, που πέντε ημέρες την εβδομάδα θα περιφέρονται με λιγοστά ρούχα κρατώντας τα βέλη του έρωτα! Το θέμα είναι να μην κρατάνε και τίποτε άλλο, από το ανθρώπινο σώμα…