Αθλητισμός

Η ιστορία και η φωτογραφία του Μιγκέλ που έγινε παγκόσμιο ποδοσφαιρικό viral

Ένας 16χρονος φίλος της Ατλέτικο και της Μπέτις παρακολούθησε την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο γήπεδο ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου.

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα, είναι χαρά, είναι δημιουργία, είναι στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην ψυχή και την καρδιά των ανθρώπων, είναι το πιο σημαντικό από τα ασήμαντα πράγματα αυτής της ζωής. Μερικές φορές, όμως, μπορεί για κάποιους να είναι και η ίδια η ζωή, να είναι η μεγαλύτερη επιθυμία τους, το όνειρό τους. Όπως για παράδειγμα για τον 16χρονο Μιγκέλ, του οποίου η φωτογραφία έγινε παγκόσμιο ποδοσφαιρικό viral και προκάλεσε συγκίνηση και ανατριχίλα.Ο Μιγκέλ βρέθηκε καθηλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου στις κερκίδες του Wanda Metropolitano, την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και παρακολούθησε δια ζώσης το παιχνίδι της ομάδας του Σιμεόνε με την Μπέτις. Ο Μιγκέλ παλεύει με μια σοβαρή ασθένεια και χάρη στις ενέργειες του ιδρύματος Ambulancia del Desire βρέθηκε στο γήπεδο και είδε από κοντά τις δύο του αγαπημένες ομάδες. Το συγκεκριμένο ίδρυμα εκπληρώνει επιθυμίες σε παιδιά που παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή.

Στο φινάλε του αγώνα, ο αρχηγός της Ατλέτικο, Κόκε, του χάρισε την φανέλα και τα παπούτσια του ενώ εκείνος της Μπέτις, ο Χοακίν, του έδωσε αναμνηστικά και πήγε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να τον χαιρετίσουν.

Το ποδόσφαιρο στα καλύτερά του…

Πηγή: naftermporiki.gr

Όλη η επικαιρότητα