Lifestyle

Οι ηθοποιοί πήραν θέση για το σποτ του Χρήστου Λούλη κι ένας προσπάθησε να το μιμηθεί

Ακούστε το άρθρο

Τα νέα σποτ της Πολιτικής Προστασίας είχαν μεγάλη απήχηση αλλά όχι απαραίτητα για τους σωστούς λόγους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν αυτό του Χρήστου Λούλη που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες των social media με αποτέλεσμα να κατέβει. Στον απόηχο των αντιδράσεων οι συνάδελφοί του τάσσονται υπέρ του ηθοποιού αλλά όχι και του σποτ λέγοντας με απλά λόγια “μην πυροβολείται τον αγγελιοφόρο”.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος ήταν από τους πρώτους που υπερασπίστηκαν τον Χρήστο Λούλη προσπαθώντας μάλιστα να μιμηθεί το σποτ. Με μεγάλη δόση χιούμορ ο ηθοποιός περνάει το δικό του μήνυμα αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός του.

View this post on Instagram

@christosloulis @fayskorda @toprwino_ant1 #mouleei #tisleo

A post shared by Dimitris Mothonaios (@motho_naios) on

Στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου, “Open Ελλάδα” μίλησε μέσω skype o Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το μεσημέρι της Τρίτης. “Aυτό που έγινε με το σποτ του Χρήστου Λούλη είναι μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο που λέμε της πολιτικής ορθότητας, με την οποία εγώ δεν συμφωνώ καθόλου αλλά είναι μόδα τα τελευταία χρόνια. Να ανακαλύπτουμε σεξισμούς εκεί που δεν υπάρχουν” είπε ανάμεσα σε άλλα.

Σε αυτούς που πήραν δημόσια θέση συγκαταλέγεται και η Θεοφανία Παπαθωμά που μίλησε στην εκπομπή “Το πρωινό”, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Είχε προηγηθεί μια ανάρτησή της στο facebook. Δημοσίευσε τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στα σποτ κι έγραψε: “Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτι! Μείντε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας”.

Το πρωί της Τετάρτης, η ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. “Δεν με ενόχλησε κάτι, απλά το σχολίασα. Σχολίασα όχι το σποτ, αλλά την φωνή της Πολιτικής Προστασίας. Δεν αναφέρθηκε στα πρόσωπα των ηθοποιών. Στο facebook ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί, κακή ενέργεια και τίποτα άλλο…” είπε χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση αν εκείνη θα έκανε ένα αντίστοιχο σποτ απάντησε αρνητικά.

via

Όλη η επικαιρότητα