Η Julianne Hough κάνει θεραπεία συναισθηματικής απελευθέρωσης που μοιάζει με εξορκισμό και γίνεται viral

Η Αμερικανίδα χορεύτρια και ηθοποιός, που πολλοί είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν στη θέση του κριτή του σόου America’s Got Talent,  βρέθηκε στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στις 22 Ιανουαρίου, προκειμένου να λάβει μέρος στην ομιλία του γιατρού και χειροπράκτη John Amaral, σχετικά με το θέμα «energetic intelligence» και στη σημασία του στη θεραπεία του ατόμου.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο John Amaral, ο οποίος συνεργάζεται και με την Gwyneth Paltrow, ζήτησε από την Julianne Hough να ξαπλώσει πάνω σε ένα κρεβάτι για μασάζ, ώστε να δείξει στο κοινό πώς μπορούν να απελευθερωθούν κύματα συσσωρευμένων συναισθημάτων μέσω της κίνησης και το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό, τόσο για όσους βρίσκονταν μπροστά, όσο και για αυτούς που είδαν το βίντεο στο Instagram.

Καθώς ο John Amaral έκανε κάποιες κινήσεις με τα χέρια του πάνω στο σώμα της χορεύτριας, σαν να καθοδηγεί την ενέργεια προς μια κατεύθυνση, ξαφνικά το σώμα της αρχίζει να παραμορφώνεται και η Julianne Hough ουρλιάζει με τον πιο τρομακτικό τρόπο. Η διαδικασία μοιάζει με εξορκισμό!

«Υπάρχει πάντα μια τεράστια διαρροή ενέργειας και το αίσθημα ανακούφισης, απελευθέρωσης, ελευθερίας”, λέει ο γιατρός στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram. «Η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να συμβεί όταν το σύστημα κινείται», συμπληρώνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Gonna tell my kids this is “The Exorcist”… (Policy Guidline Disclaimer: I aspire to such flexibility and mind body connection and hope to have similar orgasmic experience at Kinrgy. Love and light.)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jackie Schimmel Haas (@jackieschimmel) στις

Με τη σειρά της η Julianne Hough, όταν τέλειωσε η περίεργη αυτή θεραπεία, δήλωσε με χαμόγελο ότι όλα τα συσσωρευμένα συναισθήματα που υπήρχαν στο σώμα της, απελευθερώθηκαν και πως νιώθει ότι πλέον είναι πιο δυνατή.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι βέβαια που σχολίασαν κάτω από το βίντεο, πως πρόκειται για μια υπερβολική αντίδραση της χορεύτριας στη θεραπεία, που μάλλον δεν είναι αληθινή.

via