Lifestyle Smile

Η Καίτη Γκρέυ δεν ξέρει ότι πέθανε ο γιος της, πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει κρατήσει μυστικό το θλιβερό γεγονός από τη γιαγιά της.
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολες για την Καίτη Γκρέυ και την εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη. Χθες (30.11.2021) έφυγε από τη ζωή ο γιος της πρώτης και πατέρας της δεύτερης.

Η Καίτη Γκρέυ δεν γνωρίζει ακόμη ότι πέθανε ο γιος της. Η Αγγελική Ηλιάδη έχει κρατήσει μυστικό το θλιβερό γεγονός από τη γιαγιά της.

Αιτία για την απόφαση της τραγουδίστριας να μη μάθει η γιαγιά της για το θάνατο του γιου της είναι πως φοβήθηκε πως αν μάθαινε η Καίτη Γκρέυ πως ο γιος της δεν ζει πια, θα κλονιζόταν κι άλλο η ήδη εύθραυστη υγεία της.

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα (01.12.2021) η εφημερίδα Espresso. Η αδυναμία της Καίτης Γκρέυ στον γιο της Βασίλη είναι γνωστή σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα…

Αν και η σχέση της ερμηνεύτριας με τον γιο της, Βασίλη έχει περάσει από σαράντα κύματα, τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαν να αναπληρώσουν το κενό που είχαν στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο Βασίλης Ηλιάδης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μητέρας του μαζί με τη σύζυγό του Έφη, προκειμένου να της δίνει δύναμη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και μερικούς μήνες.

πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα