Προγνωστικά

Η Καϊζερσλάουτερν κάνει το πρώτο βήμα, σκοράρουν Χόνκα και Ίλβες

Τα προγνωστικά της ημέρας.
Ακούστε το άρθρο

H Kαϊζερσλάουτερν θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στην Ντινάμο Δρέσδης για την επιστροφή της στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Στη Φινλανδία, Χόνκα και Ίλβες βρίσκουν δίχτυα με συνέπεια και το G/G προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Ο Ολυμπιακός χθες ηττήθηκε από την Εφές. Δείτε εδώ Πότε είναι ο τελικός της Euroleague

  1. Χόνκα – Ίλβες (18:00)

Στο πλαίσιο του φινλανδικού Πρωταθλήματος, η 3η Χόνκα υποδέχεται την 5η Ίλβες. Η γηπεδούχος είναι… άχαστη στην έδρα της (3-0-0), ενώ η φιλοξενούμενη παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-1-2).

➥ Η Χόνκα έχει σκοράρει στα 6 από τα 7 παιχνίδια της, ενώ η Ίλβες και στις 7 αναμετρήσεις της μέχρι στιγμής. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 2.00.

  1. Καϊζερσλάουτερν – Ντινάμο Δρέσδης (21:30)

Δύο ιστορικές ομάδες κοντράρονται με φόντο μία θέση στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας ενόψει της νέας σεζόν. Η Καϊζερσλάουτερν θέλει να επιστρέψει και η Ντινάμο Δρέσδης να παραμείνει. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οπότε όλα αναμένεται να κριθούν στη ρεβάνς (24/5). Οι γηπεδούχοι μέτρησαν τρεις σερί ήττες στην τρίτη κατηγορία και άλλαξαν προπονητή για τα μπαράζ, με τον Ντιρκ Σούστερ να αντικαθιστά τον Μάρκο Άντβερπεν. Από την πλευρά της, η ομάδα της Δρέσδης δεν έχει νίκη στα τελευταία 17 παιχνίδια της (0-10-7)!

➥ Περιμένουμε αντίδραση από τη «Λάουτερν» μετά την αλλαγή προπονητή, ενώ παίζει και στην ισχυρή έδρα της κόντρα σε μία αντίπαλο που έχει… σταματήσει να κερδίζει. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 2.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Όλη η επικαιρότητα