Lifestyle Smile

Η καλλονή κόρη του Ζάεφ αναστάτωσε την Κέρκυρα [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά και από ό, τι φαίνεται, δεν πρόκειται να είναι η τελευταία! Η κόρη του Ζόραν Ζάεφ λατρεύει την Ελλάδα και την… τίμησε και φέτος για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Αλεξάνδρα Ζάεβ ξεκίνησε το καλοκαιρινό της τουρ από τη Χαλκιδική και συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο.

Η κόρη του Σκοπιανού πρωθυπουργού είναι πολύ δραστήρια στα social media, κάτι που «εξηγεί» και τους περισσότερους από 23.000 ακολούθους της στο Instagram.

Το προφίλ της «βομβαρδίζεται» από εγκωμιαστικά σχόλια για την εντυπωσιακή της -ομολογουμένως- εμφάνιση και η ίδια τροφοδοτεί συχνά τους θαυμαστές της με φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της.

Στο προφίλ της, λοιπόν, η ίδια έχει αναρτήσει τρεις φωτογραφίες από την παρουσία της στην Κέρκυρα. Στις δύο είναι μόνη της, ενώ στην τρίτη ποζάρει αγκαλιά με τον… καλογυμνασμένο εκλεκτό της καρδιάς της, Ιβάν Προντάνοφ.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandra Zaeva (@aleksandrazaeva) στις

Όπως ανφέρε και σχετικό δημοσίευμα από τα Παραπολιτικά, η κόρη του Ζόραν Ζάεφ επισκέφθηκε τις πιο διάσημες γωνιές του νησιού και κολύμπησε στο Πόρτο Τιμόνι, που είναι το όνομα μιας διπλής παραλίας κοντά στο χωριό Αφιώνας, στη δυτική ακτή. Επιπλέον, ανηφόρισε στο βορειότερο σημείο του νησιού, που δεν είναι άλλο από το Ακρωτήρι Δράστης, μετά το χωριό Περουλάδες, και σε απόσταση 38 χλμ από το κέντρο της Κέρκυρας.

Δείτε μερικές ακόμη δημοσιεύσεις της Αλεξάνδρα Ζάεφ, που κόβει την ανάσα με τις αναλογίες μοντέλου που διαθέτει…

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandra Zaeva (@aleksandrazaeva) στις


ΠΗΓΗ: newsit

Όλη η επικαιρότητα