Life Sexy

Η καλλονή που έφυγε από την Εκκλησία των Μορμόνων και έγινε πορνοστάρ

Ακούστε το άρθρο

Η προηγούμενη ζωή της Addie Andrews ως ιεραπόστολος της Εκκλησίας των Μορμόνων δεν θυμίζει σε τίποτα τις σημερινές καυτές φωτογραφίσεις στο Penthouse. Και μπορεί το 31χρονο μοντέλο να έχασε την πίστη της και να εγκατέλειψε την Εκκλησία, κέρδισε όμως φανατικό κοινό, κάτι που της είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.

«Ένιωθα πλήρης όταν βοηθούσα τους ανθρώπους» είπε για την προηγούμενη ζωή της σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post.

Η σημερινή πορνοστάρ μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη των Βορειοδυτικών ΗΠΑ «με περιορισμένη ελευθερία». Οι γονείς της απαιτούσαν να είναι θρήσκα, αλλά της επέτρεψαν να διαλέξει εκείνη την Εκκλησία που ήθελε. Στα 17 της επέλεξε να γίνει μέλος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.

«Η εκκλησία με δέχτηκε με πολύ θέρμη» είπε η ξανθιά καλλονή, που έχει στεφθεί «Pet of the month» από το περιοδικό Penthouse. Έκανε σεξ πριν αποδεχτεί τον Μορμονισμό και μετά υπάκουσε στους κανόνες της Εκκλησίας που ήταν ενάντια στο προγαμιαίο σεξ.

«Το πρόβλημα είναι ότι όχι μόνο απαγορεύουν το προγαμιαίο σεξ, αλλά το κάνουν να φαίνεται ως σοβαρή αμαρτία και ντροπή. Όσο πιο βαθιά έμπαινα στον Μορμονισμό, τόσο περισσότερο έχανα την ταυτότητά μου » λέει η Addie Andrews.

Για 18 μήνες ήταν προσηλυτισμένη σε μία αποστολή της Εκκλησίας των Μορμόνων και δεν έκανε ξανά σεξ μέχρι τα 26 της. «Ήμουν σεξουαλικά καταπιεσμένη. Στην ουσία είσαι καλόγρια, αφοσιωμένη στην πίστη σου» λέει.

Σταδιακά άρχισε να της λείπει η παλιά ζωή της: ο χορός, το τραγούδι, τα πάρτι. Όταν της απαγόρευσαν να γίνει παράνυφος στο γάμο της αδερφής της προβληματίστηκε για την πίστη της στον Μορμονισμό. Έτσι αποφάσισε να αλλάξει πορεία και έγινε «εξωτική χορεύτρια», όπως λέει.

«Με προσέγγισαν άνθρωποι της βιομηχανίας του πορνό» λέει η 30χρονη που σήμερα έχει πάνω από 70.000 followers. Τον Ιανουάριο γνώρισε τον σημερινό της ατζέντη που την έκανε από τα πιο περιζήτητα ονόματα στον χώρο του πορνό.

Η οικογένειά της αποδέχτηκε τον νέο τρόπο ζωή της. «Το ήξερα ότι θα σοκαριστούν. Ο αδερφός μου είπε, “σίγουρα δεν θα δω πορνό που να πρωταγωνιστείς, αλλά φαίνεσαι πιο χαρούμενη από ποτέ, οπότε σε στηρίζω”».

newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα