Categories: Ψυχαγωγία

Οι καλύτερες σειρές μυστηρίου στο Netflix

Share

Μετα-αποκαλυπτικά γεγονότα, ειδεχθείς δολοφονίες, αμνησιακοί δολοφόνοι, απαγωγές παιδιών, ταξίδια στον χωροχρόνο, επικίνδυνα κυβερνητικά πειράματα.

Το Netflix γνωρίζει πολύ καλά ότι αρκεί μία μικρή δόση μυστηρίου για να κάνει λίγο που ενδιαφέρουσα τη ζωή μας και δη την τηλεοπτική.

Οι ακόλουθες σειρές αποτελούν ό,τι καλύτερο θα βρεις αυτή τη στιγμή στην κατηγορία μυστηρίου.

The Sinner

Sherlock

4 σεζόν, 13 επεισόδια

Η καλύτερη τηλεοπτική διασκευή του “Σέρλοκ Χολμς” του Arthur Conan Doyle, αλλά και ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια η μικρή οθόνη στο είδος του μυστηρίου. Η βρετανική σειρά, παραγωγής του BBC One, που ξεκίνησε το 2010 και ολοκληρώθηκε το 2017, αποτελεί δημιουργία του Steven Moffat, ο οποίος ανανέωσε αριστουργηματικά τον κλασικό μύθο φέρνοντάς τον στον 21ο αιώνα. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Sherlock και Watson υποδύονται οι Benedict Cumberbatch και Martin Freeman, αντιστοίχως.

IMDB: 9,1


Κλείνουμε με μία πρόσφατη mystery άφιξη στο Netflix, σε περίπτωση που θέλεις να δεις ό,τι πιο “φρέσκο” κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα και περιστρέφεται γύρω από το είδος του τρόμου και του μυστηρίου.

Into the night

1 σεζόν, 6 επεισόδια

Πρόκειται για την πρώτη βελγικής παραγωγής σειρά του Netflix, η υπόθεση της οποίας -βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Πολωνού συγγραφέα μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας, Jacek Dukaj- φλερτάρει με την Αποκάλυψη και το τέλος του Κόσμου. Εστιάζει σε ένα καταστροφικό κοσμικό γεγονός που χτυπά τον πλανήτη Γη, με τις ακτίνες του ηλίου να σκοτώνουν κάθε έμβιο οργανισμό. Μοναδικοί επιζώντες είναι οι λιγοστοί επιβάτες και το πλήρωμα ενός αεροπλάνου που ταξιδεύουν μες στη νύχτα προκειμένου να αποφύγουν την ανατολή του ήλιου και να επιβιώσουν.

IMDB: 7,2

via