Ελλάδα

Η Κατερίνα Μονογιού σε μοναστήρι στα Μετέωρα λίγο πριν συμπληρωθούν 30 ημέρες από τον θάνατο του αδελφού της

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έφυγε από τη ζωή στις 13 Ιανουαρίου, όταν η Ferrari που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες
Ακούστε το άρθρο

Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ καταβάλει προσπάθειες για να επιστρέψει στην σκληρή πραγματικότητα.

Μόλις λίγα 24ωρα πριν συμπληρωθούν 30μέρες από τον θάνατο του Μυκονιάτη επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού που έφυγε από την ζωή στις 13 Ιανουαρίου όταν η Ferrari την οποία οδηγούσε τυλίχτηκε στις φλόγες στην Βούλα και η αδελφή του Κατερίνα, βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ, καταβάλει προσπάθειες να επιστρέψει στην σκληρή πραγματικότητα της.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η επίσης βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα οι δυο γυναίκες βρέθηκαν χθες στα Μετέωρα και στο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου για λίγες ώρες προσευχής και ξενάγησης στους λατρευτικούς χώρους της Μονής όπου φυλάσσεται η τίμια Κάρα του Αγίου Χαραλάμπους.

Την ανάρτηση η βουλευτής Τρικάλων συνοδεύει με το εξής κείμενο: «Tα μοναστήρια μας, τα στολίδια της Ορθοδοξίας μας, βρίσκονται πάντα εκεί…σε κάθε δύσκολη στιγμή μας, για να μας υπενθυμίζουν, ότι η πίστη δεν είναι λογική πράξη… Είναι το πιο μεγάλο τόλμημα… Είναι η άνευ όρων παράδοση στα χέρια του Θεού…».

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εγκαινίων του Κέντρου Ημέρας για παιδιά και εφήβους, που δημιουργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο που έγιναν από την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη.

Όλη η επικαιρότητα