Lifestyle

Η Κάτια Δανδούλακη προειδοποιεί για τις Άγριες Μέλισσες: «Θα βασανιστούμε»

Ακούστε το άρθρο

Τα κανάλια τρελαίνονται να μιλούν με τους ανθρώπους που κάθε χρόνο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Σε περίπτωση που δεν το είχες παρατηρήσει στο παρελθόν, αυτή τη σεζόν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ σκεπτόμενη τους ηθοποιούς της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι περιζήτητοι για συνεντεύξεις που συχνά κρύβουν spoiler για τις εξελίξεις της σειράς. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Κάτιας Δανδουλάκη να βρεθεί στη θέση του συνεντευξιαζόμενου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε την ηθοποιό που υποδύεται την Ανέτ στη σειρά του ANT1, στην εκπομπή του σταθμού “The 2Night Show”. Μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε ότι η ίδια και ο Δούκας (αδελφός της Ανέτ, τον οποίο υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης), θα «βασανιστούν».

Η ίδια με διακριτικό τρόπο επιβεβαίωσε το spoiler που θέλει τον Μελέτη να είναι γιος της ηρωίδας που υποδύεται.

«Δεν θα μαθαίναμε και τα… χαϊρια της Ανέτ κάποια στιγμή; Υπήρχε ένα παιδί στη ζωή μου. Αφού όλοι λένε ότι είναι ο Μελέτης το παιδί μου… Μακάρι να δούμε την Ανέτ στην αγκαλιά ενός άντρα. Με τον Νέστορα είμαστε φίλοι. Θα κάνω δύσκολη τη ζωή του Δούκα, αλλά και ο Δούκας θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Θα βασανιστούμε πολύ, με αβέβαιο αποτέλεσμα», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Ήξερα ότι η σειρά θα γίνει επιτυχία»

Η ίδια μιλώντας για τη σειρά τόνισε ότι: «Ήξερα ότι οι “Άγριες Μέλισσες” θα γίνουν επιτυχία, αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει τέτοια επιτυχία». «Βλέπω τα νέα παιδιά και τα χαίρομαι, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, τα θαυμάζω. Η συμμετοχή μου είναι σαν να μου έτυχε το λαχείο. Δεν περίμενα ότι θα μου ξανατύχει, είχαν περάσει χρόνια για να μου τύχει μια τέτοια επιτυχία. Ο ρόλος της Ανέτ είναι λες και η Μελίνα Τσαμπάνη, η σεναριογράφος, είχε κάνει “μαγνητική” επάνω μου και η Ανέτ αντιδρά όπως θα αντιδρούσ; κι εγώ, σαν Κάτια. Αυτό που έχει ενδιαφέρον επάνω της είναι ότι έχει συντονιστεί με την ψυχή της. Δεν την αφορά τι θα πει και τι θα κάνει ο άλλος», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Όλη η επικαιρότητα