Style

Η Kendall Jenner μάς έδειξε το casual σύνολο του φετινού καλοκαιριού

Το γκρι tank τοπ μαζί με το dark wash μπλε τζιν με το γυρισμένο ρεβέρ και τα ολόμαυρα μοκασίνια με τις φούντες φαίνεται να ταιριάζουν γάντι στο μινιμαλιστικό στιλιστικό προφίλ που λανσάρει τελευταία
Ακούστε το άρθρο

Bιάζεστε να πάτε στο γραφείο, τη βόλτα, το meeting ή τα ψώνια κι αναζητάτε το «μαγικό» σύνολο που θα σας λύσει τα χέρια; Η Kendall Jenner έχει την απάντηση. Σε πρόσφατη βόλτα της μαζί με το μπασκετμπολίστα σύντροφό της, Devin Booker, στο Λος Άντζελες συνδύασε μερικά βασικά κομμάτια-κλειδιά που είναι σίγουρο πως δε λείπουν από καμία ντουλάπα.

Το γκρι tank τοπ μαζί με το dark wash μπλε τζιν με το γυρισμένο ρεβέρ και τα ολόμαυρα μοκασίνια με τις φούντες φαίνεται να ταιριάζουν γάντι στο μινιμαλιστικό στιλιστικό προφίλ που λανσάρει τελευταία, ενώ παράλληλα συνθέτουν το casual look που μπορεί ν’ αναδημιουργήσει ο καθένας μας. Αν ψάχνετε τρόπους να υιοθετήσετε και σεις το off-duty στυλ των μοντέλων, αρκεί να συνδυάσετε το αγαπημένο σας κλασικό tank top μ’ ένα ντένιμ παντελόνι και να παίξετε με τ’ αξεσουάρ.

Ένα ζευγάρι fisherman σανδάλια ή τα Birkenstock clogs που, όπως όλα δείχνουν, δε θα αποχωριστούμε στιγμή φέτος το καλοκαίρι είναι ό, τι πρέπει μαζί μ’ ένα cropped τζιν κι ένα ζευγάρι κοκκάλινα γυαλιά. Ο ευέλικτος συνδυασμός μπορεί να μπει και σε νυχτερινό mood, αρκεί να φορεθεί μ’ εκείνα τα strappy πέδιλα που περιμένουν να σας συνοδέψουν στην πίστα και μια χρωματιστή micro-bag.

Δείτε το look:

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα