Κόσμος

Η Κιμ Καρντάσιαν απαντά σε όσους την κατηγορούν για υπερβολικό photoshop: «Ελάτε ρε παιδιά, δεν είναι δυνατόν»

Η φωτογραφία με τον «εξαφανισμένο» αφαλό της, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Δείτε την απάντηση της τηλεπερσόνας
Ακούστε το άρθρο

Η Κιμ Καρντάσιαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει έρθει αντιμέτωπη με σωρεία σχολίων που τη θέλουν να έχει κάνει υπερβολικό photoshop, σε φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα δημοσίευσε πριν από λίγο καιρό κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες έκαναν μεγάλη εντύπωση στους θαυμαστές της. Σε αυτά τα στιγμιότυπα, η Κιμ βρίσκεται μπροστά από την πισίνα και περνά μία χαλαρή μέρα με κάζουαλ λουκ.

Πολλοί ωστόσο, παρατήρησαν, ότι ενώ έδειχνε την κοιλιά της, δεν φαινόταν ο αφαλός της. Οι περισσότεροι, από τους χρήστες των social media, έκαναν λόγο για υπερβολική επεξεργασία φωτογραφιων.

Η Κιμ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, δεν κατάλαβε ακριβως τι εννοούσαν οι χρήστες στα σχόλιά τους. Εκείνη νόμιζε ότι την κατηγόρησαν για photoshop στον αφαλό της, ενώ οι περισσότεροι σχολίασαν το γεγονός, ότι από την πολλή επεξεργασία, η ίδια «εξαφάνισε» τον αφαλό της χωρίς να το καταλάβει.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα