Lifestyle

Η Κλόε Καρντάσιαν απαντά σε σχόλια για το ότι δεν είναι τόσο σημαντική, όσο η Κιμ και η Κένταλ

Η 37χρονη τηλεπερσόνα ήταν η μόνη από τις αδελφές Καρντάσιαν, που δεν φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί μετά την απονομή των Όσκαρ
Ακούστε το άρθρο

Η Κλόε Καρντάσιαν έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς, πολλά επικριτικά σχόλια, που τη συγκρίνουν με τις υπόλοιπες αδελφές της.

Πλέον, η διάσημη τηλεπερσόνα, απαντά στους επικριτές της, όπως έκανε με μία πρόσφατη δημοσίευση, στην οποία αναφέρεται, ότι η Κλόε δεν ήταν τόσο σημαντικό να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, όσό η Κιμ ή η Κένταλ.

Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Instagram, σχολίασε κάτω από μία φωτογραφία της Κλόε δίπλα στην αδερφή της, Κιμ, από το κυριακάτικο πάρτι των Oscars του Vanity Fair 2022:

«Τι και αν η Κλόε ήταν εκεί, δεν είναι αρκετά σημαντική για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, είναι η μόνη Καρντάσιαν που δεν συμμετείχε στο Met Gala».

Η 37χρονη απάντησε στο σχόλιο, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση. Η Κλόε ανέφερε:

«Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς και πού νομίζεις ότι βρίσκεις αυτές τις ιστορίες που πιστεύεις ότι είναι γεγονότα», έγραψε. «Και τα δύο σχόλιά σου είναι αναληθή μωρό μου», πρόσθεσε.

Το παραπάνω σχόλιο, που στοχοποίησε την Κλόε, είναι πολύ πιθανό να έχει να κάνει με το γεγονός, ότι οι αδελφές της δημοσίευσαν επαγγελματικές φωτογραφίες από το event, ενώ εκείνη δεν φωτογραφήθηκε στο Κόκκινο Χαλί.

Ωστόσο, δημοσίευσε φωτογραφίες της από το πάρτι της Beyoncé και του Jay-Z μετά τα Όσκαρ, με ένα αστραφτερό φόρεμα και ξανθό καρέ. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι η Κλόε είχε αποκλειστεί από το Met Gala, αλλά αρνήθηκε τον ισχυρισμό ως «απολύτως αναληθή».

Όλη η επικαιρότητα