Lifestyle

Η κόρη της Βανδή κάλεσε στα γενέθλιά της τον Μπισμπίκη και οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά στον φακό

Το μήνυμα του Ντέμη Νικολαΐδη για την κόρη του
Ακούστε το άρθρο

Η σχέση της τραγουδίστριας και του ηθοποιού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αυτό φαίνεται.

Φαίνεται πως τα πράγματα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Χθες η κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 18 της χρόνια. Χαρούμενη και ευτυχισμένη η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε το πάρτι της από το οποίο ανέβασε φωτογραφίες στα social media.

Προς ευχάριστη έκπληξη των διαδικτυακών της φίλων καλεσμένος ήταν και ο σύντροφος της μητέρας της ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Η Μελίνα ποζάρει χαμογελαστή στον φακό και αγκαλιάζει τρυφερά τον ηθοποιό. Το όμορφο στιγμιότυπο συνόδεψε με τρεις καρδούλες ενώ είχε ταγκάρει και το όνομά του. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε στα stories του και ο ηθοποιός, όπως γράφει το protothema.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εύχεται χρόνια πολλά στην κόρη του και συγκινείται

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή μέρα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη καθώς η κόρη τους Μελίνα είχε τα γενέθλιά της και έγινε 18 ετών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που συμμετέχει σε εκπομπή συνδρομητικού καναλιού μίλησε για το δικό του Super Girl και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψε τη συγκίνησή του.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl). Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται.

Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

Όλη η επικαιρότητα