Κόσμος Μουσική

Η κραυγή αγωνίας του Avicii: Είχα πει ότι θα πεθάνω – Με πίεζαν να συνεχίσω (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Τα εκατομμύρια των θαυμαστών του Dj Avicii δεν έχουν ακόμη συνέλθει από τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία μόλις 28 ετών. Ο ίδιος ωστόσο φέρεται να είχε προειδοποιήσει ότι σταματά την καριέρα του προκειμένου να ζήσει ήσυχα τη ζωή του. Μια απόφαση που δεν έγινε σεβαστή από κανέναν, παρά την “κραυγή αγωνίας” του για τους κινδύνους με τους οποίους βρισκόταν αντιμέτωπος.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Avicii: True Stories”, ο δημοφιλής Dj ανέλυε με φοβερή ειλικρίνεια τα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω της φήμης του, μεταξύ των οποίων ήταν οι κρίσεις πανικού και ο αλκοολισμός. Αναλύει δε ότι αυτή η τεράστια και απότομη φήμη τον οδήγησε στο ποτό, καθώς ο ίδιος ήταν ντροπαλός και χαμηλών τόνων και δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει.

Απόλυτα σοκαριστική ωστόσο είναι η δήλωσή του αναφορικά με το πώς αντιμετωπίστηκε η απόφασή του να δώσει τέλος στην καριέρα του, προκειμένου να ζήσει την ήσυχη ζωή που επιθυμούσε. Μια απόφαση που όχι μόνο δεν έγινε δεκτή από φίλους, συνεράτες και εταιρείες, αλλά φαίνεται πως ήταν και η αφορμή αφόρητων πιέσεων για να συνεχίσει την ενεργό δράση στα decks.

“Έλεγα ότι θα πεθάνω. Το είχα πει τόσες φορές. Και για αυτό δεν ήθελα να ακούω να μου λένε ότι πρέπει να δώσω κι άλλη συναυλία. Όταν αποφάσισα να σταματήσω, περίμενα κάτι εντελώς διαφορετικό. Περίμενα υποστήριξη, αφού όλοι ήξεραν όσα έχω περάσει. Ήμουν πολύ ανοιχτός με όλους τους ανθρώπους που έχω δουλέψει αλλά και με όσους με γνωρίζουν. Όλοι ξέρουν ότι έχω άγχος και πως προσπάθησα να το ξεπεράσω. Δεν περίμενα ότι αυτοί οι άνθρωποι θα προσπαθούσαν να με πιέσουν να κάνουμε περισσότερες συναυλίες. Είχαν δει πόσο άρρωστος ήμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο ήταν διαθέσιμο και μέσω του Netflix, αλλά αποσύρθηκε τις τελευταίες ημέρες, μετά το θάνατο του Dj.

https://www.youtube.com/watch?v=hHPLLOcG4gw

Πηγή

Όλη η επικαιρότητα