Μεσσηνία

Η Κυπαρισσία γιορτάζει και σας υποδέχεται στην 6η Λευκή Νύχτα

Ακούστε το άρθρο
Μια νύχτα γιορτής απλωμένη σε κάθε γωνιά της πόλης σε συνδυασμό με τον τριήμερο εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, επίσημη εορτή της πόλης και την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» απόψε 15 Ιουνίου από τις 20.30.

Θέλοντας να αναδείξει την τοπική αγορά, τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις, την ομορφιά της πόλης, να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες και να επιβραβεύσει το αγοραστικό κοινό με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα απόψε Σάββατο 15 Ιουνίου τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από τους ήχους και τις μουσικές των Φιλαρμονικών του Δήμου Τριφυλίας που θα σημάνουν την έναρξη της βραδιάς.
Τοπικά μουσικά σχήματα τοποθετημένα σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, θα επενδύσουν με ευχάριστες μουσικές νότες την βραδιά δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές, που πυρετωδώς ετοιμάζουν οι καταστηματάρχες για να υποδεχθούν το αγοραστικό κοινό. Μια γιορτή πολιτισμού με διάσπαρτες εκδηλώσεις οι οποίες θα αναμορφώσουν για ένα ακόμα καλοκαίρι την εικόνα του εμπορικού κέντρου της Κυπαρισσίας.
Όλοι οι επαγγελματίες, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και συνεργαζόμενοι ανά γειτονιές ετοιμάζουν τα δικά τους happenings για να προσελκύσουν και να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες.
” Η 6η Λευκή Νύχτα είναι η αφορμή να αναδείξουμε την πόλη, να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν και να περπατήσουν στην στολισμένη αγορά. Κηρύσσοντας την έναρξη της τουριστικής περιόδου, υποδέχεται τους πρώτους καλοκαιρινούς επισκέπτες υποσχόμενη να τους διασκεδάσει, να φωτίσει τις ομορφιές της πόλης μας, να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις, προσφορές και ευκαιρίες.”
Περπατώντας στα σοκάκια της Άνω Πόλης, ανακαλύπτει τις ομορφιές της. Ανεβαίνοντας στο «Κάστρο των Γιγάντων» απ’ όπου μπορεί να θαυμάσει την απέραντη θέα προς τις δαντελωτές παραλίες μας οι οποίες τον περιμένουν να απολαύσει τα πρώτα του καλοκαιρινά μπάνια.
Χορηγός Επικοινωνίας είναι και φέτος το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 στηρίζοντας ενεργά τις δράσεις της μεσσηνιακής πόλης, γειτονικής της Νέας Φιγαλείας.

Όλη η επικαιρότητα