Categories: Γυναίκα

Η Lady Gaga σου δείχνει πώς θα κάνεις το πιο glam μακιγιάζ ματιών, σε 5 λεπτά

Share

Στο παρελθόν οι περισσότεροι τη θεωρούσαν κακόγουστη, μιας και η υπερβολή ήταν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά στις εμφανίσεις της. Όμως αυτή η εικόνα της Lady Gaga είναι μια σελίδα που έχουμε πια ξεχάσει. Οι άνθρωποι που επιμελούνται την εικόνα της – μακιγιάζ, μαλλιά, ρούχα- την έχουν μετατρέψει σε ένα από τα πιο σπουδαία και επιδραστικά beauty & fashion icons, με αποτέλεσμα τα look που υιοθετεί όχι μόνο να γίνονται το πρώτο θέμα συζήτησης, αλλά να δημιουργούν νέες τάσεις που απασχολούν τις γυναίκες.

Η σταρ έχει «αγκαλιάσει» αυτή την αλλαγή στο προφίλ της και φαίνεται ότι το απολαμβάνει πάρα πολύ, όταν οι κάμερες κάνουν zoom στις λεπτομέρειες σε κάθε της έξοδο, ενώ πλέον έχει μπει και η ίδια για τα καλά στον κόσμο της ομορφιάς, δημιουργώντας το δικό της brand καλλυντικών Haus Labs (Labatories) με  όραμα είναι να δείξει στον κόσμο τη δύναμη του μακιγιάζ, μια δύναμη που όπως έχει πει έχει πιστέψει και η ίδια κατά την επαγγελματική της πορεία της.

Η συλλογή της Lady Gaga κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο και πωλείται online. Αποτελείται από lip gloss, κραγιόν και έντονα χρώματα μακιγιάζ για όλο το πρόσωπο και η τραγουδίστρια θέλησε να πειραματιστεί με κάποια από αυτά, να δοκιμαστεί στο μακιγιάζ και τελικά κατάφερε να δημιουργήσει μόνη της το πιο λαμπερό, glam μακιγιάζ ματιών, το οποίο προτείνει ανεπιφύλακτα σε όλες τις θαυμάστριές της.

Κάνοντας λοιπόν ένα Instagram post, η σταρ περιγράφει αναλυτικά το makeup tutorial της, σύμφωνα με το οποίο χάρισε απόλυτη λάμψη στα μάτια της, αναδεικνύοντας το βλέμμα με αρκετή μάσκαρα. Παράλληλα, τόνισε ένα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου που θεωρείται «κορνίζα» του και δεν είναι άλλο από τα φρύδια, στα οποία δεν δίσταζε να προσθέσει και λίγο glitter (στο τόξο). Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο, η Gaga προτίμησε – και πολύ σωστά- να δώσει ένα χρώμα υγείας στα μάγουλα, να φωτίσει τα ζυγωματικά της και να «ντύσει» τα χείλη της με ματ κραγιόν σε ροζ απόχρωση, που της έδωσε ένα άκρως νεανικό και φρέσκο look.

Δεν είναι τέλειο για να το αντιγράψεις;

via