Βιβλίο Ηλεία

Η Λένα Μαντά στην Ηλεία: Μιλά για το «Ζωή σε πόλεμο»

Λόγια που δεν ειπώθηκαν, παραλείψεις που έφεραν πόνο, πράξεις που πλήγωσαν, χαμένες αγκαλιές και δάκρυα. Για όλα αυτά, που περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο της, «Ζωή σε πόλεμο» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, θα μιλήσει η Λένα Μαντά, ερχόμενη στην Ηλεία.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το Βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ. Το «ραντεβού» έχει δοθεί στις 8:00 το βράδυ, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ερμού 3, Πύργος) όπου η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο της, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Μια ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή 15 Ιουλίου, η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της και στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών και Μητέρων Μυρσίνης «Η Μυρσίνη», στις 8:00 το βράδυ, στο Καφέ «Ηλιοτρόπιο» (σ.σ στην παραλία Μυρσίνης)

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Φραντζέσκα, η ηρωίδα μου… Αθηνά, η μητέρα μου… Ζωή σε πόλεμο, η ζωή της…

Η ιστορία της, η διαδρομή της, οι επιλογές της, η σχέση μας και τα δεκαεννιά χρόνια που έμεινα μαζί της. Σε πόλεμο με όλους η μητέρα μου. Μ’ εμένα, με τους φίλους της, με τους δικούς της, με την ίδια τη ζωή τελικά…

Όλη η επικαιρότητα