Categories: Lifestyle

Η Λόπεζ για τον χωρισμό από τον Άφλεκ: «Ένιωσα πως θα πέθαινα»

Share

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου της άλμπουμ «This Is Me… Now», η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για τον πόνο που βίωσε μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Μπεν Άφλεκ το 2004.

Σε συνέντευξή της στο Apple Music 1, η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για το ειδύλλιό της με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό. Όπως στο άλμπουμ της «This Is Me… Then», που κατέγραψε την επική σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ, έτσι και το «This Is Me… Now» κυρίαρχη θέση έχει ο έρωτά τους.

«Το άλμπουμ «This Is Me… Then» καταγράφει μια στιγμή στον χρόνο, τότε που βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Είναι όλα στον δίσκο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε ή τι έκανα. Απλώς πήγαινα στο στούντιο, ερωτευμένη. Ερχόταν και εκείνος να με βρει. Όταν ακούω τώρα τους στίχους τώρα, συνειδητοποιώ πως έγραφα την ιστορία μας. Δεν το είχα αντιληφθεί. Ήταν κατά μία έννοια προφητικό».

Η εξομολόγηση της Λόπεζ

Μιλώντας για την αναζωπύρωση του ειδυλλίου της, η Τζένιφερ Λόπεζ περιέγραψε το ταξίδι της από την απογοήτευση στην πραγματική αγάπη. «Ήταν απίστευτα οδυνηρό μετά τον χωρισμό μας. Μόλις ακυρώσαμε εκείνο τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα. Για τα επόμενα 18 χρόνια δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά όλο αυτό είχε αίσιο τέλος. Έχει το πιο «δεν θα συνέβαινε ποτέ στο Χόλιγουντ» τέλος».

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ είχαν αρραβωνιαστεί το 2002. Ο χωρισμός τους ήρθε δύο χρόνια αργότερα, το 2004. Έγιναν ξανά ζευγάρι το 2021 και παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας. «Το μήνυμα του άλμπουμ είναι πως αυτή η αγάπη υπάρχει. Είναι πραγματική αγάπη», υπογράμμισε η τραγουδίστρια του Let’s Get Loud. «Αν, όπως εγώ κάποιες φορές, έχεις χάσει την ελπίδα και έχεις σχεδόν εγκαταλείψει την προσπάθεια, μην το κάνεις. Η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποιες φορές διαρκεί για πάντα. Θέλω να περάσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο», σημείωσε η Λατίνα σταρ.

Πηγή: in.gr