Εκλογές Εκλογικά Νέα

Οι «λούμπεν» και «ελίτ» της Ζαχάρως

Ακούστε το άρθρο

Η παράταξη ΝΕΔΑ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ διαδίδει ότι οι υποψήφιοι και οι υποστηρικτές, του ΠΑΝΤΑΖΗ, είναι άνθρωποι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, χαμηλής κουλτούρας και διανόησης και άλλα σχετικά. Ο ΛΑΟΣ όμως του διευρυμένου ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ και ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ, έχει αποδείξει ότι προτιμά αυτούς τους ανθρώπους, από τους δήθεν ψευτοκουλτουριάρηδες καιροσκόπους, περαστικούς, αλαζόνες, απρόσιτους, τους «ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ» δηλαδή.

Έχει λοιπόν ο ΛΑΟΣ αποδείξει ότι δεν εξαπατάται από αυτούς που εξαγγέλλουν ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, διότι γνωρίζει καλά πως αυτά δεν αφορούν τους ίδιους. Οι ίδιοι μπορούν και να παρανομούν όμως και να πλουτίζουν σε βάρος των απλών αλλά γνήσιων ανθρώπων.

Δυστυχώς δεν θα πείσουν και αυτή τη φορά, η αποχώρησή τους θα πραγματοποιηθεί ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ οριστικά και αμετάκλητα.

Η ΛΑΣΠΗ παρά το γεγονός πως υπάρχει στην περιοχή και μεγάλη υγρασία, δεν πρόκειται ποτέ να κολλήσει στην παράταξη του ΠΑΝΤΑΖΗ.

Η νύχτα της 26ης Μαΐου θα είναι ατελείωτη, εφιαλτική γι’ αυτούς που προσπάθησαν τόσα χρόνια με αδυσώπητα χτυπήματα κάτω από την μέση, να επαναφέρουν την καθεστηκυία τάξη στα πράγματα του τόπου.

Οι βολεμένοι του συστήματος, δε θα ενδιαφερθούν για το καλό του τόπου όπως ισχυρίζονται, αλλά για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές μικροφιλοδοξίες τους και τα καπρίτσια τους, γιατί αυτό επιβάλλουν τα ψευτοπτυχία τους, ο εγωισμός τους και ο παράνομος πλουτισμός.

«Οψόμεθα εις Φιλίππους»

Πανταζής Χρονόπουλος – Υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως και Φιγαλείας

Όλη η επικαιρότητα