Παραπολιτικά

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο με εθελοντές κατά του κορονοϊού

Ακούστε το άρθρο

Στο Καστελλόριζο μαζί με τους εθελοντές της Axion Ηellas στην μάχη κατά του κορονοϊού, βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η σύζυγος του πρωθυπουργού, συνόδευσε τους εθελοντές γιατρούς και βοήθησε στο να γίνουν τα διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό.

H Mαρέβα Μητσοτάκη ήταν ντυμένη απλά, με ένα τζιν και λευκό t-shirt, ενώ φορούσε γυαλιά ηλίοιυ και φυσικά χειρουργική μάσκα, όπως επιβάλλουν οι κανόνες υγιεινής.

“Μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για όλους ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία. Η @axionhellas για ακόμη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελόριζο μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid19”, έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο instagram, όπου ανέβασε και φωτογραφίες από την επίσκεψή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για όλους ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία. Η @axionhellas για ακόμη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελόριζο μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid19. _ Axion Hellas continues to support society in the remotest islands. Today with volunteers doctors and National Public Health Organization @axionhellas conducted diagnostic testing for Covid-19 on the island of Kastelorizo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

“Η αποστολή μας ολοκληρώνεται σήμερα με διαγνωστικές εξετάσεις για τον COVID-19 στο Καστελλόριζο και τη Χάλκη. Μαζί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, πραγματοποιήσαμε εξετάσεις μοριακού ελέγχου και αιματολογικό έλεγχο αντισωμάτων σε όλα τα νησιά που επισκεφθήκαμε κατά τη διάρκεια της δράσης μας”, αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της Axion Hellas.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή μας ολοκληρώνεται σήμερα με διαγνωστικές εξετάσεις για τον COVID-19 στο Καστελλόριζο και τη Χάλκη. Μαζί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, πραγματοποιήσαμε εξετάσεις μοριακού ελέγχου και αιματολογικό έλεγχο αντισωμάτων σε όλα τα νησιά που επισκεφθήκαμε κατά τη διάρκεια της δράσης μας. #AxionHellas #WeSupportSociety

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Axion Hellas (@axionhellas) στις

Όλη η επικαιρότητα