Ηλεία

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου επισκέφτηκαν την Βασιλειάδα – Έψαλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν χρόνια πολλά

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ Πύργου επισκέφτηκαν χθες το ίδρυμα της Μητροπόλεως Ηλείας Βασιλειάδα, όπου και τραγούδησαν τα κάλαντα στους γέροντες και στις γερόντισσες που διαμένουν εκεί. Για άλλη μία χρονιά οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου έφεραν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της αγάπης, της θαλπωρής και της ζεστασιάς στις ψυχές αυτών των ανθρώπων.

Για την επίσκεψη του ΕΕΕΕΚ Πύργου στην Βασιλειάδα η διευθύντρια του σχολείου κα. Αγγελική Πετρόγιαννη τόνισε.

«Ήρθαμε στην Βασιλειάδα στο ίδρυμα της Μητροπολεώς μας όπως κάθε χρόνο να πούμε τα κάλαντα στους γέροντες, ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του ιδρύματος που μας δέχθηκε και ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα και έτη πολλά στον αγαπημένο μας σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας που φροντίζει με κάθε τρόπο ώστε οι ευαίσθητες αυτές ομάδες ανθρώπων να έχουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαβίωσης».
Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ «Ήλις» κ. Αγαθή Ρηγοπούλου τόνισε για την επίσκεψη στην Βασιλειάδα.

«Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το ΕΕΕΕΚ του Πύργου επισκέπτεται το γηροκομείο Βασιλειάδα να πει τα κάλαντα στους ηλικιωμένους, να τους δώσει χαρά και να τους πει χρονιά πολλά. Εύχομαι και εγώ να έχουν καλές γιορτές, καλή χρονιά και πάνω απ’ όλα υγεία».

Όλη η επικαιρότητα