Η μεγάλη αποκάλυψη του τηλεοπτικού Γιάννου για τις “Άγριες Μέλισσες”

Πρόκειται για μια από τις πιο ιδιαίτερες κι ευγενικές φυσιογνωμίες της νέας πετυχημένης σειράς του Αντ1. Ο λόγος για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, ο οποίος λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό ως «Γιάννος» στις «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για όλα. Έχει αλλάξει η ζωή του μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων; Θα ξαναεμφανιστεί στη σειρά;

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι τηλεοπτικό ντεμπούτο για μένα και πολύ δυνατό από ό,τι αντιλαμβάνομαι γύρω μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, καταρχάς, στους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους που μου έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο, που ο «Γιάννος» θα είναι χαραγμένος για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μου. Είναι ένα δώρο για μένα…», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Δεν περίμενα τόση μεγάλη αποδοχή και αγάπη. Έχω λάβει τόση αποδοχή, τόσα μηνύματα, τόση αγάπη που νομίζω ότι δεν χρειάζομαι άλλο στη ζωή μου, έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη. Πίστευα ότι δεν μπορεί να σε σταματάνε στον δρόμο, αλλά η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη. Με σταματάνε, μου μιλάνε, φωτογραφιζόμαστε…Έχω λάβει μηνύματα από παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και έχουν δεχτεί μορφές bullying, από ψυχολόγους και ειδικούς που μου αναφέρουν πόσο ωραία έχω αγγίξει τον ρόλο χωρίς υπερβολές και πόσο συγκινητικό είναι το μήνυμα που περνάει αυτός ο ήρωας…».

Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε: «Προσωπική εμπειρία δεν είχα αλλά μελέτησα το πώς μπορεί να είναι ένας σχιζοφρενής στο Internet. Η μεγαλύτερη μελέτη όμως έγινε στο δρόμο…», ενώ η μεγάλη αποκάλυψη για τους φανατικούς της σειράς ήταν: «Θα με ξαναδείτε σε flash back σκηνές, όπου θα δικαιολογούνται στο παρελθόν κάποια πράγματα που εμφανίζονται στο παρόν…».

 

 

 

via