Ψυχαγωγία

Η μεγάλη έκπληξη στο Survivor 2 με τους συγγενείς των παικτών

Ακούστε το άρθρο

Οι Μαχητές επέστρεψαν στις νίκες στο Survivor 2 και επικράτησαν με 10-4. Απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα σε εστιατόριο. Σχολίασαν την απόδοση της Ροδάνθης που κατάφερε να πάρει δύο νίκες και μάλιστα έφερε και το τελικό 10 απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα.

Γι΄αυτό και η Κατερίνα αμέσως μετά παραδέχθηκε πως η Ροδάνθη έχει βελτιωθεί πολύ και είναι η παίκτρια που έχει εξελιχθεί περισσότερο στο παιχνίδι.

Στο τρέιλερ που προβλήθηκε αργά τη νύχτα της Δευτέρας είδαμε στιγμιότυπα, όπως την μητέρα της Ροδάνθης, τον αδελφό της Κατερίνας, την Λάουρα Νάργες για τον Μιχάλη, το κορίτσι του Ηλία και πολλούς άλλους.

Η ομάδα που θα νικήσει στο αγώνισμα θα περάσει ένα απόγευμα με τα πρόσωπα που ταξίδεψαν από την Ελλάδα.

Στο μεταξύ χθες ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο για την ανοδική πορεία που έχουν τελευταία οι Διάσημοι. Ο παίκτης των Μαχητών του Survivor 2 έδωσε την απάντησή του, με τους αντίπαλους να τον κοιτούν με απορία.

«Σάκη, δεν υπάρχουν πλέον Διάσημοι. Προστεθήκαμε δύο πρώην Διάσημοι σε μια ομάδα που είχε έναν κορμό πέντε Μαχητών… Και τέσσερις Μαχητές σε μια ομάδα που είχε τρεις Διασήμους. Άρα λοιπόν, δεν ισχύει πλέον αυτό. Είναι πράγματι σαν να έχει ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή. Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Δεν έχει τύχει να συνεργαστώ με τον Χάρη, την Βιργινία ή τον Κωνσταντίνο που πήγε στην ομάδα πριν φύγει, τη Μελίνα… Δεν ξέρω πώς η καινούργια χημεία μπορεί να επηρεάσει τους Διασήμους…», είπε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=3aAKOG6h-nw&ab_channel=OUTERLIMITS-LYKOSTEAMHELLAS

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα